חי בפחד תמידי מהדפיברילטור

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

16/03/2017 | 23:55 | מאת: rafuli

אני בן 40 מושתל דפיברילטור סובל מאי ספיקת לב של 23% ועוד נמאס לי מהמצב שאני היום אני כל הזמן בפחד לא יישן בלילות מהפחד שהדפיברילטור ייתן מכות חשמל כבר עברתי כמה וכמה מכות חשמל בהשתלה הראשונה לאחר פעולת המכשיר היה לי ניסיון אובדני עברתי השתלה חדשה ומאז אני לא מתפקד עצבני רב עם כולם לא יישן בלילות כל הזמן חושב על הניסיון הקודם לוקח סיכונים על עצמי אני כבר לא יודע מה לעשות יותר אני מיואש לחלוטין אני מבקש עזרה כי אין לי למי לפנות אני לא יצליח להחזיק מעמד

רפולי מצער מאד לשמוע על סבלך הקשה. יחד עם זאת, אין לי ספק שעם טיפול פסיכולוגי מתאים, המשולב במידת האפשר, עם היפנוזה, ואולי גם עם תרופת הרגעה, שתינתן לך על ידי הרופא, ניתן יהיה להקל באופן משמעותי על מצוקתך. אם עוד לא עשית זאת, הריני ממליץ שתפנה מיידית לטיפול פסיכולוגי, או פסיכיאטרי מתאים. למעשה כולנו חיים באי-ודאות, עם רמות שונות של הסתברות. החכמה האפשרית אם כי קשה ליישום היא ללמוד ולהתאמן ב "לא לפחד כלל" (כמעט כמו לוחמי קומנדו ואחרים הלומדים להפחית פחדיהם. זה אפשרי בהחלט, אך מחייב אימון והתמדה. בהצלחה

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה