זוגיות בן בעל ואישה נשואה כ-40 שנה מבקשת עצה להמשך החיים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

08/02/2017 | 12:35 | מאת: זוגיות

אבקש לקבל תשובה רק בהודעות בנייד שלי אם זה אפשר אני נשואה כ-40 שנה גילי 59 כיום כעשר שנים האחרונות ועד היום אין לי שום קשר אהבה עם בעלי הואדם טוב עובד כל יום בבית (לא בוגד) יוצאים מבלים נמצאים עם חברים הילדים והנכדים שיהו בריאים אבל אין שום מגע מצידו אני מרגישה שאני נמצאת בעונש אני מאוד אישה שאוהבת שנותנת אהבה רוצה להשעין את הראש שבא לי הוא לא מראה לי שום יוזמה מצידו שאלתי מה עלי לעשות כ-10 נשיקה בפה לא קבלתי ממנו הוא מאוד דואג הפכתי מאישה בריאה לאישה חולה :סכרת לב חרדות

שלום איננו נוהגים לשלוח תשובות, בהודעות לנייד. השאלות והתשובות מתפרסמות בפורום, בעילום שם ופרטים כמובן, על מנת שגם משתתפים שאינם שואלים ישירים, יוכלו ללמוד ולהעשיר מודעותם והיכרותם עם דרכי התמודדות עם מצוקות וקשיים רגשיים ונפשיים שונים. לשאלתך : על פי תיאורך והכותרת של שאלתך, נראה שאת מעוניינת בהמשך החיים עם בעלך, אלא שאת מאד מתוסכלת מיחסיכם ואפילו חושבת שהם גורמים או מחמירים לבעיותייך הרפואיות. לכן, מובן שראוי שתעמדי על כך שתפנו לייעוץ זוגי, בהקדם המריבי ואם הוא לא יסכים, פני את בעצמך לייעוץ/טיפול פסיכולוגי אישי, כדי להעמיק בהבנת הבעיה באופן שניתן יהיה לסייע לך באופן מקצועי וענייני בהתמודדות איתה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה