צום כטיפול

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

06/08/2008 | 15:52 | מאת: יהודה

המליצו לנו על צום כטיפול במחלה לאחר שהרפואה הקונבנציונאלית אמרה נואש. איננו יודעים מה לעשות - האם זו פעולה שעלולה להחמיר את המצב (מלבד הסבל הכרוך) או דרך ידועה ומקובלת? מדובר בסרטן הלבלב עם גרורות בכבד - שלב מתקדם! בתודה

קשה לענות על שאלה כזו, אם אין אופציות טיפוליות מקובלות כמובן שיש נטיה להיתלות בכל דבר, גם אם אינו מבוסס, לרוב כמובן מדובר באשליות אך איני יכול לפסול על הסף כל דבר רק מפני שאינו מקובל. לדעתי במצב כזה יש להקל כמה שאפשר, ולנסות לנצל טוב את הזמן שנותר- אך ברור לי שקשה להרים ידיים ולוותר. בכל מקרה זו אינה דרך "מקובלת".

22/06/2009 | 17:03 | מאת: דליה

לחולי הסרטן שלהם חוסרים רבים בגוף יש צורך להשלים אותם בצום אנו גורמים להגברת החוסרים בגוף לכן לא ממולץ לעשות צום לחולי סרטן ישנם דרכים בתזונה נכונה כדי להגביר את יציאת הפסולת מהגוף ומתאי הגוף בתזונת על בריא ומבריאה מדליה ודוד המרכז לבריאות וריפוי טבעי עצמי http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=1037

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות