האם הרפיה ודמיון עוזרים

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

04/01/2008 | 03:54 | מאת: שלום

הרופא שלי ראה שאני מדוכדך ויעץ לי להכנס לאתר של ד"ר ברוך אליצור www.baruch-elitzur.com באתר הוא מלמד להשתמש בהרפיה ובדמיון מודרך להלחם בסרטן. דמיינתי שבמערכת הדם זורמים פקמנים והם מגיעים לאזור הסרטן ומשמידים אותו. אני לא יודע אם ההרפיה תרמה או שהדמיון תרם, אך נעשתי יותר רגוע. הרגשתי שאני עושה משהו לעזור לעצמי. האם מישהו אחר ניסה שיטות אלו?

היי, אני אשמח מאוד אם תספר לנו קצת על עצמך ע"מ שנוכל להכיר אותך גם. לגבי שאלתך אינני מכיר אולם אולי מישהו מחברי הפורום מכיר זאת

11/01/2008 | 00:03 | מאת: מירון ריאחי

שלום לך. קראתי את הודעתך והתלבטתי רבות מה לכתוב. בהתחלה חשבתי לכתוב מניסיוני אך לבסוף החלטתי לסטות מההרגל "המגונה" שלי. אני יכול לומר לך בוודאות שמלחמה "פסיכולוגית" היא תרופה מצויינת במלחמה. שהרי אם תגיד לעצמך ש"יהיה רע..." הסיכוי שיהיה טוב הוא נמוך בהרבה מאשר אם תגיד לעצמך "יהיה טוב...". אך דמיונך קרוב למציאות שהרי במלחמה שמתנהלת בגוף אכן ישנם מהין "פקמנים" שאוכלים את את הסרטן -הטיפול הכימי. איני זוכר כל כך את הנושא אך אקרא שוב את החומר שיש ברשותי ואביא לך תמצית עניינית בנושא. רק בריאות ואושר(קודם עם א אח"כ עם ע') ושתהיה לך שבת שלום מירון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות