יש לי בעיה..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

06/01/2005 | 22:31 | מאת: מישהי

מתוסכלת אני לא יכולה אני יודעת אני לא מתפקדת אבל אני לא יכולה לעשות את זה סליחה ותודה מישהי אני יודעת טעות שלי בכלל לפתוח את זה הייתי צרכה לשמור את זה בפנים עד סוף ימיי אני מצטערת על הרגע שאני פתחתי את זה אני לא יכולה יותר אני מעדיפה לאכול את עצמי עם זה -וזה אוכל אותי הכל גם הבולמיה וגם המחשבות על אותו אדם שהטריד אותי במשך חצי שנה ועל גיסי ועל הכל הכל הכל אני מעדיפה לסגור את זה באמת אני לא מסוגלת לפתוח את זה שוב.. סליחה ותודה מישהי

06/01/2005 | 23:37 | מאת:

מישהי יקרה אני מבינה שלגעת בדברים כואב מאוד... כל כך כואב שאי אפשר להשאר.... הדברים קיימים תמיד שם....אבל הם היו בקופסא מרופדת טוב טוב... את מוזמנת לשתף במה שאת מרגישה... כשתוכלי שוב לפתוח את הקופסא......גם אז את מוזמנת ...בקצב שלך מבינה ומחזקת אותך כאן בשבילך אידה

07/01/2005 | 01:18 | מאת: מתוסכלת

תני לי לעזור לך, ותני לך לעזור לי! סגרנו דיל?לא רגיל?(תרתי משמע) את תהיי בשבילי ואני אהיה בשבילך, ובעזרת כוחות משותפים ותעצומות נפש מגויסים ושיתופיים נצלח לפרוק ולהתפרק מתעוקת החוויות הטראומטיות המכלות כל פיסת חלקה טובה ורגבי אושר בקצה המנהרה הארורה... פותחת לי צוהר ודריסת רגל בהרגל המגונה של ההדחקה המעיקה ? שבסופו של דבר הנה לבה מתפוצצת ומתפרצת?? תשאירי לי מייל.. בואי נסייע אחת לרעותה! אחותך למסע החיטוט למען העיבוד והאיבוד של החוויות המעיקות... במקום לאבד עצמנו לדעת... מושיטה לך רזרבות של ידיים! המתוסכלת האלמותית

07/01/2005 | 14:53 | מאת:

מאחלת לך שבת של שלום של אור של אהבה של אהבה עצמית ושל יתר שליטה בחייך.