עוד אונס אכזרי זהירות טריגר

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

19/04/2005 | 11:47 | מאת:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3074671,00.html כל יום מקרה חדש עוד חיים שנפגעו ללא הכר עוד תהליך ארוך בדרך אל הריפוי ואיסוף השברים. ושוב אני תוהה על יעילות השיטה המשפטית אולי כדאי לדאוג לכך שישלם מעתה ועד סוף ימיו עבור כל נופש טיפול נפשי או קוסמטי עבורר כל חוג אומנות או מלתחה חדשה שהנפגעת תזדקק לה היא וילדיה העתיידיים? שידאג לרווחתה הכלכלית כחלק מהאחריות המשפטית שמוטלת עליו מעתה ואילך. הוא קשר את חייו בחייה? הותיר בה חותם בל יימחה? שתהיה תמיכה כלכלית ומעורבות מצידו בכל תהליכי ההחלמה והטיפול והשיקום שהיא צזדקק להם מעתה ואילך. במיוחד אם הביע חרטה במשפט...

21/04/2005 | 03:18 | מאת: שדה ניר

הבנאליות והתיאורים הקורקטים והקונקרטים בטריוויאליות - בתיאור מקרה האונס הספציפי ומקרי האונס- בכלל, מזעזעת אותי יותר מן המקרה גופא. לאן הדרדרנו?!