שבת שלום

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

24/12/2004 | 23:00 | מאת:

שבת שלום שבת חמימה... של פינוק שקט ושלווה ..... למרות כל מה שיקרה במשך היום, הכול יהיה לטובה בסופו של דבר. עמדתם במצבים קשים בעבר, האין זאת? לבסוף אתם תמיד קמים ועומדים על הרגליים. לפעמים הרגליים אולי כושלות מעט, לפעמים אינכם בטוחים מהו הדבר הבא שכדאי לעשות, אך תמיד אתם תמצאו את הדרך להתגבר על הקשיים. במיוחד כאשר אתם שומרים על חוש ההומור, ואינכם מאבדים את החיוך. אם תתנו את דעתכם לכך, תכירו בעובדה שבייסודכם אתם איתנים מאוד. אולי אין לכם את התשובות לכל השאלות, אך לפחות יש לכם את הרצון לקוות, לנסות, להאמין. ביכולתכם לראות את המשך הדרך בכל מצב, הדבר תלוי בנקודת המבט. וכאשר מתבוננים בכם, אפשר לראות שאתם בעצם... אנשים נפלאים. סיל קארסון.

25/12/2004 | 15:05 | מאת:

היי אידה נכנסתי לרגע מהשבת השקטה ומהסרטים בוידאו להגיד שבת נפלאה וחמימה לכולם. רוצה סוכריות מקליפות של פומלה? ומצטרפת לקטע הנהדר שציטטת כמה פעמים ספרת עד עשר? כמה פעמים? ושום דבר לא קרה? מקווה שהפעם יקרה. שתהיה פריצה חיובית אפילו קטנה של שינוי בתודעה איזו מחשבה חיובית שתפציע ותגיד היי הלוואי...