סייעו בעדי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/01/2005 | 04:37 | מאת: מתוסכלת

אזרתי אומץ.. אנא עזרו לי לעזור לעצמי. תודה.

05/01/2005 | 11:02 | מאת:

את נשמעת לי אשה מדהימה. עם כל מה שעברת וחווית יש בך את הכוח להתמודד ובכל דרך שתבחרי זו הבחירה שלך. העובדה שהוא איש עסקים ממש לא הופכת אותו ללא אנס. כל אחד יכול להיות אנס. מה שמבדיל אותו מאדם מוסרי אם יש דבר כזה היא העובדה שהוא אותו טיפוס של גבר אינו מהסס לעשות שימוש באנשים אחרים כדי להשיג את מטרותיו האישיות האנוכיות. דווקא מתאים לאיש עסקים ממולח לא? בזמן שאדם בעל רגש אנושי חברתי בסיסי עוצר כשהאשה מתנגדת או בוכה או מבקשת די או בשפת הגוף שלה משדרת די הרי שהאנס לא עוצר כי המטרות שלו חשובות לו יותר. ולא כתוב לאנס על המצח אני טיפוס שלא עוצר באדום. אי אפשר לדעת. זה יכול לקרות לכל אחת. החיפוש מה בנפגעת הזמין את זה זו טעות שיש לשרש מהיסוד. האישיות שלו היא הגורם לאונס או להטרדה. אני מאמינה שאם תתלונני הדברים ירוצו מהר מאד. יתכן שעצם פירסום שמו כבר יגרום להלם ולזעזוע. השאלה היא אם את מרגישה שאת רוצה להתלונן? האם את רוצה לעבור את התהליך המשפטי? עד כמה חשוב לך שהוא ייענש? אלו שאלות שרק את יכולה לענות עליהן. כמו כן, את זקוקה לליווי ולסיוע מקצועיים ואישיים. ואין לי ספק שתדעי למצוא ולהעזר גם בהם.

05/01/2005 | 15:05 | מאת: מתוסכלת.

חן חן לך אופיר המקסימה. מימרותיך כטל צרי על נפשי היגעה. האם תוכלי להפנות אותי לגורמים המקצועיים והרצויים בתחום?

05/01/2005 | 21:48 | מאת:

מחזקת אותך על ההחלטה.. מושיטה את ידי אלייך... אידה