שוחחתי בתוכנית של יובב כץ על האונס שעברתי .....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/01/2005 | 04:10 | מאת: מתוסכלת

וכל הצדדים הנוגעים בדבר בדינמיקה הקבוצתית מעל גבי האתר ומחוצה לו, עודדו אותי לפעול במישור של תלונה במשטרה על האנס(שלא יהפוך סידרתי) שאנס אותי בברוטליות בסילבסטר, איש האשכולות, איש עסקים משכמו ומעלה(במרכאות כפולות ומכופלות)... על אף כל ההשלכות הכרוכות בנקיטת צעד דרסטי מעין זה. מנוי וגמור עמי שאני צריכה להתלונן, ולו אך בכדי לסגור מעגל, לחוש שעשיתי כל שלאל ידי למצות עם התוקף את הדין המגיע לו, וכן למנוע השנות מקרים פוטנציאלים אלו- בעתיד. שאלת השאלות: מי יתמוך בי בכל ההליך התובעני, המתיש והמתסכל הלזה? החל מהגשת תלונה ועד בכלל?!? אנה אני באה?! המתוסכלת הניצחית.

05/01/2005 | 08:08 | מאת: פיה

טוב שאת לא שותקת. התקשרי 1202 משם כבר יכוונו אותך. כולל ליווי בהליך התלונה במשטרה. מתנצלת על השתיקה. לא ידעתי מה נכון לומר לך, מה קרה. מה את רוצה ומוכנה לשמוע. ואולי היה קשה לי להתמודד מול זה למול הסילבסטר שלי שלא היה כזה אבל היה בעייתי ופתח פצעים.

05/01/2005 | 15:11 | מאת: מתוסכלת

לעיתים "קשר של שתיקה" הנו קשר מיוחד במינו, בעל מסרים חדים ומחודדים מקשר וורבאלי גרידא. קשר שבשתיקה המבטא את הטראומה ומיחצן את עומק המצוקה. כולי תקווה כי את מטופלת כדבעי. מחזיקה לך אצבעות. אחותך לצרה.

05/01/2005 | 15:31 | מאת: מתוסכלת.

זכרי שתיקה אחת שווה אלף מילים. ועת לדבר, ועת לחשות. עת לחדול(לעיתים:" שב ואל תעשה עדיף") ועת לעשות. הכל בהליך הדרגתי, בעיתוי הנכון ובמינון הנבון. כאן למענך. אחותך לצרה.

05/01/2005 | 21:47 | מאת:

מתוסכלת יקרה אני חושבת שאת בחורה אמיצה מאוד ... כל הכבוד על הכוחות, על האומץ והיכולת שלך לחשוף, לשתף ולספר .... אני מקווה שמכאן תוכלי למצוא את הדרך לעזור לעצמך... לפנות לעזרה מקצועית... חשוב שתאמיני בעצמך.. ביכולות ובכוחות שלך... מחזקת אותך אידה