כתבה מרגיזה זהירות טריגר

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

04/01/2005 | 15:42 | מאת:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3027585,00.html האם באמת כך הדבר? והמלחמה בעיצומה.

04/01/2005 | 19:01 | מאת: פיה

המצב באמת נורא. אני לא מכירה את המצב במדינות אחרות אבל מוכרחה לומר שבעיני השקעה בטיפול חשובה הרבה יותר מניהול משפטים שהרבה פעמים משחזר את הטראומה אצל הנפגעות ולא נותן מענה של ממש לבעיה. רק טיפול הולם ומניעה יכולים להקטין איכשהו את מעגל האימה הזה. ממש זוכרת את עצמי בתור ילדה מפנטזת שמישהו כבר יראה מה קורה לי ויציל אותי....

04/01/2005 | 20:52 | מאת: מתוסכלת

אכן לדאבוננו כל מילה מילמיליאן. אמת לאמיתה. והלוואי והמדינה "הסוציאלית" תפנים ותסיק המסקנות המתבקשות... מתוסכלת האלמותית שסוחבת התעללויות מיניות לא מטופלות- מגיל 3 הגיע העת לשבור את קשר השתיקה שעובר כחוט השני אצלנ פגעי תקיפות מיניות.

05/01/2005 | 22:05 | מאת:

עצוב.... עצוב וכואב... אין תוכניות הסברה מספקות למורים, גננות ומחנכים.... אין תוכניות הסברה לילדים.... אין עזרה...תמיכה למי שחווה את הנורא מכל ....לילד להורים... יש פחד גדול לגעת... אם נגע...אולי נפגע...אולי זה לא קיים... זה עצוב....אני נתקלת לא פעם בעניים פעורות ופחד להכניס הרצאה או פעילות בנושא של מניעה, התמודדות...בבתי הספר... כואב ומתסכל אידה