התעוררתי מתחושת כובד,כאילו שמעתי את הבן שלי,

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

08/02/2005 | 06:16 | מאת: כתם אבודה

צועק אליי,אמא בואי,תקחי אותי מכאן,כאילו מרגישה שלא טוב לו,ואין לי אפילו קצה של חוט להתחקות אחריו,כאילו הוא שלח לי מסר,ואני אפילו לא יכולה לעשות כלום,כי מיום לקיחתו הוא נעלם הוא כאן ואולי לא כאן, לא יודעת עליו כלום,מרגישה חוסר אונים,מתגעגעת אליו בטירוף,לנשימות שלו,לרוגע שלו, לחבק אותו,הוא כבר לא תינוק עוד מעט הוא כבר בן ארבע,וכאילו משהו בתוכי גדוע, אמרו לי להמשיך הלאה בחיים שלי,מנסה ולא מצליחה,מנסה להמשיך,ולא יכולה,הגעגוע מתחזק ככל שהזמן עובר, זוכרת את הרגע שבו הניח את ראשו עלי ותפס אותי חזק,כאילו אמר לי אל תעזבי אותי הכל כאילו היה תמונה מסרט מסויט,ואני רק הייתי שם,בתוך המהומה הבילבול,בתוך ידים כבולות,והם עטים עלי ושואלים אותי שאלות על סדר יומו כאילו הכל בסדר ועוד רגע לא יהיה לי ילד יותר, הטריקת דלת מלווה אותי כל פעם ונשמעת יותר חזקה,תחושת החוסר אונים מלווה אותי כל פעם שנזכרת,כמה לא יכולתי לעשות כלום, והאקס שפגע בו ישב שם בשיחה והודה שפגע בו,והם לא עשו כלום,לא הגישו תלונה אפילו אטימות,אכזריות זה המקום הזה,מקום שלוקח ילדים כאילו היו חפצים,ומעביר אותם אני מרגישה שאפסו כוחותיי להמשיך בכאב הזה,בחוסר בהירות הזה,בגעגוע שלא מפסיק רגליי כושלות כבר,רוצות להפסיק להמשיך,החיוך שלו ,התמימות שבו,לא נמחקים לי עוד מעט זה שלוש שנים של אותו יום מסויט,ואני לא רוצה להמשיך יותר, לא יכולה לעבור הלאה,לא יכולה לחשוב על הווה חדש. צועקת מתוך כאב מתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן צועקת מרוב תסכול שלא מצליחה להגיע אליווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו שמרתי לו דברים שליוו את החודשים הראשונים שלו,ואני מסרבת לקלוט להבין איפה נשברה החוליה בשרשרת,איפה כדור השלג קבר הכל תחתיו, איפה אפקט הדומינו התחיל.

08/02/2005 | 06:22 | מאת: כתם אבודה

בן מתוק אתה רחוק רוצה כל כך אותך לחבוק בן יקר בך נזכר הלב נשבר כלום לא נשאר אין לי מחר בן יקר כמה לאט עובר הזמן למה לאט זוחל הזמן נפשי עוד מתענה בן התמונה שלך בן החיוך שלך איתי בכל מקום בן אתה רחוק רוצה אותך לחבוק כמה אפשר לשתוק בן מתוק נזכרת בצחוק הגעגוע בי עמוק בן מתוק רוצה לצעוק געגועי כמה לאט עובר הזמן למה לאט זוחל הזמן נפשי עוד מתענה בן התמונה שלך בן החיוך שלך איתי בכל מקום בן אתה רחוק רוצה אותך לחבוק כמה אפשר לשתוק