המשך..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

02/01/2005 | 22:43 | מאת: מישהי

בנוסף לפני 3 שנים ראיתי את גיסי באמבטיה צופה עליי... מאז אני לא יכולה להסתכל עליי או ללכת לאחותי.. בעיקבות זה... אני לא יכולה לדבר עם אחותי על זה.. עם ההורים עם אף אחד!!!! מישהי

03/01/2005 | 00:12 | מאת:

מישהי יקרה מצטערת לשמוע על החויות הקשות שעברת.... על ההתמודדות הכל כך קשה שלך.... ויש לי הרגשה.....שאת מאוד לבד עם הדברים שאת עוברת.... את זועקת לעזרה... ולא מצליחה למצוא יד מושטת...מספיק חזקת.. שתוכלי לאחוז בה בכדי לעזור לעצמך... אני חושבת שהדרך היחידה לעזור לעצמך ...היא להתגבר על הפחד להכנס לטיפול... הטראומה שעברת קשה מדי... מושיטה לך יד לעזרה..... אידה

03/01/2005 | 18:47 | מאת: מישהי

הכאב שלי כבד אני לא ישנה טוב בלילה אני בקושי ישנה ועוד שאני ישנה אני קמה בסיוט.. לטיפול אני לא יודעת אם אני יכולה ליכנס.. אני יכולה אבל לא רוצה אנני רוצה לערב את משפחתי במה שקורה לי חשבתי ליכנס לטיפול פרטי שכך ההורים או הצבא או א, אחד לא ידע מזה אבל אני כנראה לי בשלה לזה אבל אנני יכולה ליכנס.. אנני בשלה.. אבל אני פוחדת שסופי יהיה מוות כי כמו שאת מבינה מצב לא טוב.. חוסר שינה בנוסף אני עם הפרעות אכילה.. תולשת לעצמי את השער- בקושי שיש בגלל הנשירה שאני גם בקושי אוכלת.. חתכים בידיים.. לא יכולה להסתכל לגיסי בעיניים.. פוחדת להיות בקירבתו הכל עולה לי כל פעם מחדש.. למה אני דפוקה כל כך יכולתי להיות נורמלית.. אוף.. בתודה מישהי

03/01/2005 | 18:47 | מאת: מישהי

הכאב שלי כבד אני לא ישנה טוב בלילה אני בקושי ישנה ועוד שאני ישנה אני קמה בסיוט.. לטיפול אני לא יודעת אם אני יכולה ליכנס.. אני יכולה אבל לא רוצה אנני רוצה לערב את משפחתי במה שקורה לי חשבתי ליכנס לטיפול פרטי שכך ההורים או הצבא או א, אחד לא ידע מזה אבל אני כנראה לי בשלה לזה אבל אנני יכולה ליכנס.. אנני בשלה.. אבל אני פוחדת שסופי יהיה מוות כי כמו שאת מבינה מצב לא טוב.. חוסר שינה בנוסף אני עם הפרעות אכילה.. תולשת לעצמי את השער- בקושי שיש בגלל הנשירה שאני גם בקושי אוכלת.. חתכים בידיים.. לא יכולה להסתכל לגיסי בעיניים.. פוחדת להיות בקירבתו הכל עולה לי כל פעם מחדש.. למה אני דפוקה כל כך יכולתי להיות נורמלית.. אוף.. בתודה מישהי