יש לי בעיה..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

02/01/2005 | 22:38 | מאת: מישהי

היי יש לי בעיה אני עברתי התעללות מינית במשך חצי שנה לפני 8 שנים..במשך חצי שנה הוא היה נוגע בי..הייתי ילדה קטנה ולא מבינה לפעמים זה חוזר לי בסיוט ואני רוצה פשוט למות! לפני חצי שנה זה נפתח לי דרך מישהו חייבתי אותו לא לספר לאף אחד.. אני לא יכולה ליכנס לטיפול אני פוחדת.. בנוסף אני בולמית.. תולשת שערות לעצמי.. חותכת ורידים... אני יודעת שאני בבעיה גדולה.. ההורים אמרו אם אני אקיא.. הם יכניסו אותי לאישפוז אני פוחדת מבתי חולים.. ממחטים.. מישהי

04/01/2005 | 02:53 | מאת: פיה

את יכולה לפנות לאל"י או למועצה לשלום הילד. גם בעילום שם. הם יעזרו לך. אם תכתבי מאיזה אזור את בארץ אנסה לברר לך מספר טלפון או מקום שיהיה לך קל להגיע פיזית. אם זה כבר בחוץ, כדאי שתטפלי. כך הסבל לא ימשיך לענות אותך.

04/01/2005 | 17:51 | מאת: מישהי

מצטערת אני לא יכולה קשה לי לדבר על זה אני מנסה לשכח אבל זה חוזר לי בסיוטים אני בקושי ישנה אני בקושי אוכלת.. אני במצב לא טוב מישהי