דפוס התנהגות חוזר....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

02/01/2005 | 03:38 | מאת: מתוסכלת

אמש נאנסתי(שוב!) ואני נושאת באחריות לאור הנסיבות שנקלעתי, קלעתי וכלאתי עצמי. אמש הכל צף ועלה, כבתחילה. ואת חג הסילבסטר חגגתי בחלחלה... שודרגתי בקדנציה להתעוללות והוללות מזעזעת. את אשר יגורתי בא לי. אוי לי מיוצרי ואוי לי מייצרי! המתוסכלת הניצחית.

02/01/2005 | 18:10 | מאת:

דפוס חוזר אצלך? או אצל התוקף? צר לי לשמוע . אם את רוצה לשתף אנחנו פה. כמו כן את יכולה לפנו תלמרכז סיוע ולקבל מתנדבת שתלווה אותך ותתמוך בך אישית. כל כך עצובה בשבילך.

02/01/2005 | 23:47 | מאת: מתוסכלת

שכבתי מאובנת כל היום! אני עם 40 חום, מלווה בסחרחורות, כאבי אוזניים אקוטיים, כאבי גרון.. ושרויה בדיכאון וחידלון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אשה חסונה וחסינה, אז מדוע אני נאנסת- כקטינה?!

03/01/2005 | 00:06 | מאת:

מתוסכלת יקרה אני מצטערת לשמוע על החויה הקשה שעברת שוב.... אני שומעת אותך מאשימה את את עצמך....כואבת....לכודה .... חשה עצמך: איתנה, מחד וחלשה - חסרת אונים , מאידך.... אין לי ספק בחוזק ובכוחות שלך... אין לי ספק בחוסר האשמה שלך... אין סיבה שמישהו יפגע בך...ולא משנה מה... אני חושבת שכדאי שתעזרי לעצמך ותפני לעזרה....עזרה עם התמחות בתחום..... שתוכלי לעבד את החויות הקשות שלך....ולתת לעצמך תשובות... לחזור ולהאמין בעצמך... לצאת מתחושת התסכול... מחזקת אותך אידה

03/01/2005 | 21:44 | מאת: מתוסכלת

באיזה מסגרת אינטימית ודיסקרטית באזור ירושלים אוכל לעבד את החוויות הקשות מבלי לאבד את ביטחוני העצמי?