שוב זה לא עוזב אותי כל החורף הזה אני יוצאת ונכנסת

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

26/01/2005 | 00:09 | מאת: כתם חולה

משפעת,עכשיו שוב שיעול חום וצמרמורת פנימית,ולמה אני לבד,זה הרגשה מגעילה להיות לבד,נמאס לי כבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

26/01/2005 | 00:19 | מאת: מתוסכלת

מגוננת עליך כשמיכת פוך... שתחזרי לבריאות איתנה במהירות האפשרית...

26/01/2005 | 00:38 | מאת: כתם חולה

ופוחדת להיות לבד

26/01/2005 | 07:59 | מאת: פיה

גם אצלי כבר בקרה השפעת המגעילה הזאת. הכי טוב לישון אותה... גם לא מרגישים את כל הגוף כואב ומצומרר וגם זה עוזר להחלמה.... נסי אכינצאה וויטמין C מקצר קצת וסובלים פחות... (לפחות אצלי)

26/01/2005 | 08:42 | מאת: כתם חולה

יש השפעה על האיזון אני צריכה להתייעץ עם הרופא שלי,הוא נתן לי לעשות בדיקות בשפעת הקודמת ועדיין לא עשיתי אותם,ואני אפילו לא יודעת למה,יש לי אנטי לכל זה. אולי כי פוגעת דרך זה בעצמי בתת הכרה.לא מטפלת בעצמי לא מטפלת בגוף שלי שבגד בי בילדות.

26/01/2005 | 08:37 | מאת: כתם חולה

תחושת הלבד, המדחום שלי התקלקל,לשכנים שלי אין,וגם הוא נוסע עד הערב כך שאני לא יכולה לבקש ממנו אפילו אם הוא יכול להקפיץ אותי לקנות מדחום, והתחשיב שלי רק נסיעות כי אין אוטובוסים עד לשם והמדחום עצמו זה כסף שאני חייבת עכשיו לחסוך, כי אין לי יותר את הקצבה אני הרי "מילינורית" ויש הורדות נוספות עד המשכורת, ואת הידיד שלי אני לא אזעיק עד אליי בשביל מדחום וגם הוא פוחד להדבק,אז המסקנה שיהיה לי צמרמורות החום עולה ואז אקומול,יופי של שיטה,נאמר בציניות מתובלת בעצב ובכאב על עצמי שאפילו דבר לכאורה טרוויאלי אצלי זה סיפור שלם, שונאת את החורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הזהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה שמשבית אותי וגורם לי להרגיש בודדההההההההההההההההההההההההההההה סליחה על ההשתפכות אבל זה כבר בלתי נסבל לי כל המצב הזה

26/01/2005 | 17:16 | מאת: מתוסכלת

על מנת שלא תחושי כדוב סיבירי- עזוב בעין הסערה ההודפת... מה שלומך במומנטום זה?

27/01/2005 | 10:13 | מאת: אופיר

שמרי נפשך שמרי חייך נסי לעסוק בדבר שמסב לך הנאה יש דבר כזה?

27/01/2005 | 13:43 | מאת: כתם חולה

שום דבר כבר לא מסב לי הנאה הראש שלי טרוד מכל הכיוונים,אייך להמשיך לשרוד בכלל,שערימת הקשיים רק מתגברת,רק גדלה,זה מצב כלכלי,מאז שהפסיקו לי את הקצבה אני לא מצליחה לעלות על המסלול,זה מצב נפשי,שאני עייפה כבר מאוד זה האין משפחה שלא מזיז להם מה קורה איתי בכלל שום טלפון מהם,בא לי להתקשר ולצרוח עליהם,לנער אותם שיתעוררו מההכחשה שלהם כבר,שיעמדו לצד של הבת שלהם שיצרו אותה ביחד הבת שלהם שמתמוטטתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת