שנה אזרחית טובה לכולם

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/01/2005 | 11:14 | מאת:

זה הזמן למשאלות.... לתקוות חדשות.... לברכות ואיחולים... שנה טובה...יותר מהשנה שעברה... שנה של שלווה.. של אור.. אהבה.. תקווה.. צמיחה.. והגשמה... מכל ה-לב ובאהבה

01/01/2005 | 11:16 | מאת:

נו ... אך להתעורר לשנת 2005..... לשנה חדשה? אני מקווה שלפחות דבר אחד ....התקווה... לא משנה מה החיים צופנים לנו בתוכם, או לאן החיים ייקחו אותנו, אל תאבד את האמון והתקווה ואז כל חלומותיך יתגשמו. ועוד... משל החבלים/לא ידוע שני חבלים כי ירצו להתקשר זה עם זה בכורח המציאות יהיה על כל אחד מהם לוותר על כלשהו ממידת אורכו. אם ירצה כל אחד לשמור על מלוא מידתו לא יווצר קשר לעולם. וראו נא: הקשר נוצר בתחום בו נעשה הויתור הויתור הוא איפה יסוד הקשר. שבת שלום מוזמנות לשרשר

01/01/2005 | 11:35 | מאת: פיה

הבטחתי (גם לעצמי) לעבוד היום, אז זה יהיה קצר. אני התחלתי מצוננת... מאמצת את התקווה. אמון? אולי אמונה? (בזה שבסוף יהיה טוב?) אמון מגיע רק למי שראוי לו. וגם... את יודעת אידה, מצד אחד אני נפעמת מאנשי מקצוע שעושים את מה שאתן עושות. אבל יש לטעמי בחיים שלנו בכלל אבל בהקשר של כאן, במיוחד בפורומים וירטואליים שימוש קצת בעייתי במילה אהבה. אולי כי נכוויתי כל כך הרבה פעמים. על ידי אלו שאמרו שאהבו ובכלל לא ידעו לאהוב או שהאהבה שלהם היתה מסוכנת. אלו שאהבו באמת ורק להם ראויה המילה אהבה, השימוש הנרחב הזה אולי מעליב את מה שהם נתנו. ואלו שאוהבים ובכלל לא משתמשים במילה הזאת? ואלו שאומרים שאוהבים ובכלל לא מתכוונים וזונחים דווקא כשצריך את המילה החמה והעידוד וההפגה של תחושת הלבד? מאחלת ש2005 תביא איתה לפחות חלק ממשאלות הלב שלכן

02/01/2005 | 03:41 | מאת: מתוסכלת

רוב תודות ותשבחות.. וכן למרת- שבעתיים!