למתוסכלת

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

31/12/2004 | 14:48 | מאת: פיה

בעקרון אני מניחה שהטיפול שלי הוא באוריינטציה כללית פסיכודינמית. המטפל שלי מתמחה בפוסט טראומה (ובמיוחד פגיעות מהסוג ה"זה") ומעבר לזה שהוא "נחשב" (למרות שלא ידעתי את זה כשהגעתי אליו לטיפול) הוא פשוט טוב לפחות עבורי. אני בטיפול מעל 3 שנים וכנראה שכשהגעתי לטיפול הזה כבר הייתי "בשלה" להוציא את התכנים האלו. לפני כן לא הייתי אף פעם בטיפול ארוך טווח ולא הגעתי לגעת בתכנים הטראומטיים. כנראה שלכל אחת יש את השעון הפנימי שלה לגבי מתי לפתוח את הדברים אלא אם כן הדברים נעצרים באיזושהי דרמה בזמן אמת עוד בשנות הילדות.

02/01/2005 | 03:29 | מאת: מתוסכלת

חן חן לך פיה מהאגדות.:- תשתפי ותשתפכי כאוות נפשך. אחותך לחוויה ולהוויה הסיזיפיית הקשה. חזקי ואמצי ואל ירא לבבך. המתוסכלת האלמותית