פורום דנדש?

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

23/12/2004 | 20:18 | מאת: L.L.B

ווי, איזה יופי! אני מכירה כמה פורומים בנושא הכאוב הנ"ל (הפורום בפורטל תפוז וב"מקום"- שאני במקרה גם פעילה בו כשנה...) אתם לא חושבים אבל שהכותרת צריכה להשתנות ל-"תמיכה הדדית?" או שאתם מעדיפים לנהל אותו נטו, בלי יעוץ הדדי...? (סתם נקודה למחשבה...) מאחלת המון-המון בהצלחה ורק טוב לכם, לכותבים, לקוראים ולכווווולללם!!! L.L.B

24/12/2004 | 01:23 | מאת:

של כולם....והתמיכה כמובן שהדדית.... תודה על האיחולים... וברוכה הבאה

24/12/2004 | 13:18 | מאת:

תודה תודה ושוב בהצלחה לך לחברות ולכולנו נשים שעברו תקיפה גברים שעברו תקיפה וילדות מקסימות ונהדרות שנשארו בתוך הנפש פנימה