לפעמים שירים מבטאים את הרגשות הכי טוב....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

20/01/2005 | 16:37 | מאת: דמעה

דרך ארוכה ביצוע: יזהר אשדות מילים ולחן: יזהר אשדות אתמול עבר עוד יום שלא השאיר מנוח אין לצפות לשום שיפור ואין מאיפה לקחת עוד כח הלילה שוב סוגר עלי ממחיש את הבדידות אני זקוק לאור בקצה החושך ודרך ארוכה עוד יום עובר עליך עוד יום עובר עלי ואין לי כח לשנות ואין לי שכל לשכוח את הכל הלילה שוב סוגר עלי ממחיש את הבדידות אני כמה לשמש מסנוורת ודרך ארוכה אני זקוק לאור בקצה החושך ודרך ארוכה...

20/01/2005 | 21:35 | מאת: אופיר

מאמינה באהבה בידידות בחמלה ביופי ברגישות באנושיות בסיסית ובעדינות. מוצאת בכן יופי אור ונחמה. ושולחת לך שוב את אהבתי תמיכתי ואמונתי בך. שיהיה לך ערב טוב יותר ומשתפר מרגע לרגע. איך הסתדר בעניין האוכל ? איך אתם עוברים את השבת הקרובה?

20/01/2005 | 22:20 | מאת: דמעה

תודה אופיר..לגבי השבת..הבנות שלי יהיו אצל אבא שלהן אז עיניין האוכל פחות קריטי..אני אסתדר...תודה שוב על האכפתיות..

21/01/2005 | 23:37 | מאת:

דמעה יקרה מה שלומך? עבורך... כולנו זקוקים לחסד / נתן זך כולנו זקוקים לחסד כולנו זקוקים למגע לרכוש חום ולא בכסף לרכוש מתוך מגע לתת בלי לרצות לקחת ולא מתוך הרגל כמו שמש שזורחת כמו צל אשר נופל בואי ואראה לך מקום שבו עוד אפשר לנשום כולנו רוצים לתת רק מעטים יודעים איך צריך ללמוד כעת שהאושר לא מחייך שמה שניתן אי פעם לא יילקח לעולם שיש לכל זה מעט גם שהטעם תם בואי ואראה לך מקום שבוא עוד מאיר אור יום כולנו רוצים לאהוב וכולנו רוצים לשמוח כדי שיהיה לנו טוב כדי שיהיה לנו כוח כמו שמש שזורחת כמו צל אשר נופל בואי ואראה לך מקום שבו אפשר עוד לנשום. שולחת לך חיבוק מחזק אידה

22/01/2005 | 13:41 | מאת: דמעה

הייתי צריכה את המילים שכתבת ..היום שקשה לי מאוד..אחרי לילה של פלאשים...תודה תודה..על הכל..