חג של אור

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/12/2010 | 19:01 | מאת: דמעה

לא אוהבת חגים אבל את החג הזה כן בכל ימות השנה נראה לי שהחושך גובר על האור והנה שבוע אחד שהאור גובר על החושך החג הזה חוגג את ניצחון האור ומזכיר לנו שהאור קיים ושמעט אור מגרש המון המון חושך חג שמח חג מואר http://174.121.237.17/~gprophet/wp-content/uploads/2009/12/hanukkah-lights.jpg חיבוק למי שצריך דמעה

01/12/2010 | 19:24 | מאת: דמעה

"באנו חושך לגרש, בידינו אור ואש. כל אחד הוא אור קטן, וכולנו אור איתן. סורה חושך, הלאה שחור! סורה מפני האור!" כמה כוח יש לנו כאן כקבוצה תומכות אחת בשניה ועוזרות או לפחות מנסות לגרש מעט מן החושך וכולנו ביחד באמת "אור איתן" ואולי בזה שאנחנו משתפים נותנים מילים לכאב ומאפשרים לעצמנו לקבל תמיכה לקבל חיבוק אפילו וירטואלי אולי ככה אנחנו באמת מצליחים להביס מעט מהחושך ולהגיד לו: "סורה חושך הלאה שחור סורה מפני האור" דמעה

01/12/2010 | 20:45 | מאת: מציאות אחרת

כיף לקרוא אותך, את האופטימיות שלך. אנחנו באמת מאוחדות כאן וביחד, וזה מחמם את הלב ומכניס קצת אור, כי זה ממש לא מובן מאליו. לפעמים קבוצה יכולה להיות מופרדת גמרי ובלי שום מוטיב מחבר, וכאן באמת כולנו ביחד ואחת בשביל השניה. זה מקסים וצריך רק לאפשר לעצמינו לראות את זה ברגעים הקשים שמרגישים כל כך לבד... תודה על החיבוק (מהודעה הראשונה שלך בשרשור הזה) ושולחת גם לך חיבוק, שלך - מציאות אחרת

01/12/2010 | 22:30 | מאת: בוחרתבשינוי

ותודה על המילים החמות והחכמות

01/12/2010 | 19:44 | מאת:

חג שמח יקרה האור יכנס ויגרש את החושך נפלא לקרוא אותך את האופטימיות וכוח שהחג משרה עלייך ואת בהחלט צודקת בכל הקשור לפורום ולקבוצה כאן כל אחד הוא אור קטן וכולנו אור איתן!!!!!!!!!! חג של אור איתך אידה עו"ס MSW נפגעות תקיפה מינית

02/12/2010 | 16:31 | מאת: חטולית

קוראת את מה שכתבת בשתי ההודעות שלך שוב ושוב ולאט לאט מרגישה חמימות נעימה חודרת פנימה לתוך הלב מאירה בו זהרוריות קטנות של אור רך מעט מהחושך מתפוגג לו את מקסימה ומדהימה אוהבתותך מלאן תלפים תודה על חיבוק-תמיד זקוקה מאחלת לך חנוכה מלא אור ושמחה בלב ובנשמה מחבקת ברכות חטולית