לאופיר ואור הנפש, ברכות חמות לפתיחת הפורום

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

23/12/2004 | 19:08 | מאת: נ?ג?ה

הלוואי וידיכן תהיינה מחוסרות עבודה ........... מאחר וזו משאלת לב, אני מאחלת לכן שתוכלנה להעביר את האנרגיות הטובות שלכן את הנסיון שרכשתן , את הידע והכלים להתמודדות לכל הנזקקים והנזקקות בהצלחה מחבקת נגה

24/12/2004 | 01:28 | מאת:

אם לא היה צורך במענה בנושא...כנראה שלא היינו בתחום וגם לא בפורום... אך למרבה הצער התמונה היא אחרת. יש הרבה נפגעים ועוד יותר נפגעות! אני שמחה שיש לי את האפשרות להיות כאן.... לפתוח את הפורום..... ולהיות בשביל מי שעברה את החויה הקשה והטראמטית ... כאן בשבילכם/ן אידה

24/12/2004 | 13:16 | מאת:

לנגה היקרה לי מאד שמחה לשמוע ממך ותודה על הברכות טוב לדעת שאת בסביבה חיבוקי אין אייקון....