לאן מכאן???

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/12/2004 | 12:59 | מאת: מחפשת תשובות

הי , קצת לא יודעת מאיפה להחתיל, אני בת 26 נשואה טרייה חצי שנה. מגיל גן עד בערך גיל 10-11 הייתי " משחקת" עם אחים שלי ובני דודים שלי משחקים אסורים. זה כלל ליטופים בערום ללא חדירות משחקי שליטה של מלכה ועבדים. כיום זה נוראה מפריע לי, שהיתי שם כשהיתי קטנה ואני יכולה להגיד שלא במעט מקרים היוזמת לכך........... אתם יכולים לתאר לעצמכם איך החיים שלי נראים כיום. המשפחה שלי שאני לא בקשר כלל, אני לא מבינה למה אז זה היה חשוב לי, כבר אז בתור ילדה קטנה רציתי לשלוט באנשים ולהיות הקובעת , הרעה ולא מתפשרת. כיום כאשר אני נמצאת במערכת יחסים (לא ראשונה היתה לי מערכת יחסים של 8.5 שנים), אני לא יודעת מה אני רוצה, אני רוצה לדאוד לעצמי לבד, אני לא רוצה \ או רוצה מאוד להיות עם מישהו בן זוג. כמובן שזה לא דבר היחיד שגרם לאישיות שלי להתפתח בצורה שהתפתחה. כיום אני יודעת את התשובות אבל אין לי מספיק כלים להתמודד עם זה ולסלוח לעצמי , ורק לצמוח עם זה ולהתקדם. כל המצב הזה "תוקע" אותי במקום ,בלנסות לנתח איך החיים שלי מופשעים מזה ומיהחסים מהגנות מחומות שבניתי לעצמי . וכמובן שיש עוד המון מה לדבר על זה ולספר. אני רוצה לדעת למי אני יכולה לפנות לאיש מקצוע פסיכולוג, אני חייבת כלים להתמודד עם הדברים כי כרגע אני נמצאת בשלב של לכעוס על עצמי ואני רוצה שהיו לי כלים יותר להבין את המצב ולהמשיך עם זה עם החיים שלי. אשמך לקבל כל עזרה, או כל דבר מה שאתם רואים לנכון. תודה.

28/12/2004 | 13:01 | מאת: מחפשת תשובות

מייל מעודכן

29/12/2004 | 00:47 | מאת:

מחפשת תשובות יקרה ברוכה הבאה לפורום.... וכמובן גם מזל טוב לנשואים! אני שומעת מדברייך הרבה בילבול והצפה של דברים שעולים ולא נותנים מנוח.... אני מבינה שה"משחקים" עם האחים והבני דודים קשים עבורך ומשפעים עלייך בתחומים רבים...רבים בחיים...וגם ביחסים עם בן זוגך? כמו כן מבינה שהיחסים עם המשפחה נותקו בשל מורכבות הדברים ואני משערת שקשורים גם ב"משחקים" הנ"ל ואולי גם בדינמיקה במשפחה שאיפשרו משחקים אלו? עם כל זאת אני שומעת אותך עם מודעות ורצון לעזור לעצמך ובאמת למצוא תשובות. אני ממליצה בחום לפנות לטיפול- עזרה מקצועית...בכדי לעזור לעצמך. אני רואה בפנייתך המון כוח להתמודד עם קשים רבים ועם זאת כוח רב לעזור לעצמך...ולהגיע ולבקש עזרה. כל הכבוד מעריכה ומחזקת את כוחותייך אם תזדקקי לעזרה יותר ספציפית את יכולה לפנות אלי. אני כאן אידה

29/12/2004 | 13:21 | מאת:

שלום וברכה. מזל טוב לנישואייך. משחקי המין כילדה השאירו אצלך משקע כבד. נשמע שאת חשה רגש של אשמה שואלת את עצמך אם הזמנת את הדברים שקרו מה בדיוק קרה? שומעת הרבה מבוכה ובלבול שעולים בין השורות. האם היו אלו משחקים תמימים? האם ארע עוד משהו מעבר למשחקים? מכיוון שילדים רבים וילדות רבות משתתפים ומשתתפות במשחקים בעלי אופי מיני אוננות וכו וזה חלק מהתבגרות מינית רגילה ותקינה. אם מדובר רק במשחקי ילדות אין מה לדאוג. את כמו כולן וכולם..... ולגבי הנקודה שאת אוהבת להיות בשליטה. זהו קו אישיותי שיש לחלק מהאנשים. יש פאסיביים ויש דומיננטיים לא בטוחה שלהיות נגררת טוב יותר מלהיות המובילה.... אם תוכלי לחדד מעט את הנקודה למה הדברים מטרידים אותך כיום? האם היה ארוע ספציפי שגרם למשל לניתוק הקשר עם משפחתך? הורים? אחים ואחיות?