שלום מותר לי להצטרף?

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/01/2005 | 23:20 | מאת: לוטוס.ז

שלום נכנסתי אליכם במקרה מותר לי להצטרף? בהזדמנות אני אשתף אתכם במה שעברתי א

15/01/2005 | 10:54 | מאת: אופיר

אצלנו תורנות קפה שבת בבוקר עושות החדשות. לא חובה לספר שום דבר. רק מה שאת בוחרת לשתף אותנו בו. אנחנו פה בשבילך. טוב שבאת. אגב, לדעתי אין במקרה...כשצריך אז מגיעים לאן שצריך...

15/01/2005 | 12:50 | מאת: לוטוס

אז קודם כל זה בחור לא בחורה אם זה עדיין אפשרי:-)

15/01/2005 | 13:42 | מאת: מתוסכלת

מקרה בהיפוך אותיות=רק מה'! שבת של אור ואהבה. המתוסכלת הניצחית

15/01/2005 | 11:33 | מאת: כתם לידה

פרח הלוטוס,לפי האמונה הויטינאמית,פרח הלוטוס מסמל טוהר ושלום,והפרח עולה טהור ונקי,מתוך מים עומדים ובוציים,

15/01/2005 | 13:40 | מאת: מתוסכלת

שפתתי מים בקומקום היקום לכבודך..מבלי לפשוט ולשפוט אותך:- כמה סוכר?אורחת נכבדה? שמך מתחבר לי בקונוטציה אסוציאטיבית אינסטנקטיבית עם שיר יחודי שכתבתי על פרח הלוטוס.... שם חינני ומיוחד! ושוב: ברוכה הבאה! המתוסכלת

16/01/2005 | 09:00 | מאת:

מוזמן להיות חלק... להרגיש בנוח...לשתף ולספר בקצב שלך כאן בשבילך אידה