לאופיר היקרה!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/01/2005 | 16:16 | מאת: מתוסכלת

אני מעוניינת להצטרף למסע התמיכתי בדינימיקה הקבוצתית שיצרת לנפגעות תקיפה מינית... אבקש להתעדכן, מתי הארוע הקרוב ביותר, שיבוא עלינו לטובה ולברכה? מודה לך..מקרב לב. מחזקת את ידך בעבודתך הקדושה ומאחלת לך שבת של אור ואהבה. המתוסכלת.

14/01/2005 | 19:41 | מאת: אופיר

אין מסע תמיכה יש קבוצת תמיכה שעובדת באילת בימי חמישי בין השעות 16:00 ל18:00 במתנ"ס קולייר אם זה אומר לך משהו... חוץ מזה יש קורס מתנדבות של קיבוצניקיות מהערבה ומחבל אילות ולצערי השבוע סגרנו את הקורס בפני מצטרפות חדשות אחרי שעברו סדנאת מיון ראשונית. שהיא תנאי בסיסי חובה לכל מי שרוצה להתנדב... מה קורה אצלך מבחינת סדנאת כתיבה יוצרת? מבחינת תאטרון? וקבוצות תמיכה שיש בירושלים? מצאת משהו? אני בטוחה שגם בבירה יש מקצועניות אמיתיות שיודעות להנחות קבוצה כמו שצריך ואולי יותר טובה ממה שיש לנו כרגע באילת... שלוש נשים וזה די מפרפר.... אבל לא מתייאשת. מחכה להן במתנ"ס עד שייצא פירסום. עד שיאזרו אומץ להגיע בקביעות. עד שיידעו שיש קבוצה ושהיא לא בורחת להן ושיש יציבות ויש על מי להשען זה תהליך...

15/01/2005 | 13:47 | מאת: מתוסכלת

או שמא זכרוני מתעתע בי וחטפתי דלוזיה טרם זמני?

16/01/2005 | 09:08 | מאת:

מתוסכלת יקרה מוזמנת בהחלט.....ולכל מי שקוראת ומעוניינת בפרטים נוספים... בית פתוח לנפגעות תקיפה מינית- ניתן לצור עימי קשר ולהגיע... לקבוצה ניתן להצטרף תמיד בכל שלב... האוירה תומכת ומקבלת... יום רביעי 19.1.05 בשעה 19.00 בבוקר: יום ראשון 23.1.05 ניתן לפנות אלי באימייל המצורף בכרטיס האישי כשלוחצים על השם אור הנפש... אידה

16/01/2005 | 20:38 | מאת: מתוסכלת

אשמח לקבל פרטים קונקרטים נוספים.....