שישי של שלום של רכות של אור ושל אהבה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/01/2005 | 14:17 | מאת: אופיר

רוצה לבקש שירשור של כוח אם תוכלנה לציין דבר אחד חיובי שקרה לכן השבוע? נראה לי שזו יופי של דרך לסגור שבוע לא? חוץ מזה שסוף השבוע מתקרב.. איך אצלכן סוף השבוע ? בכלל סופי שבוע...מה הם עושים לכן? וסוף השבוע הזה בפרט יש תכניות ? ספרו... אחריכן אני. מבטיחה.

14/01/2005 | 15:16 | מאת: L.L.B

השבוע הגעתי לתובנות מאוד חזקות על עצמי שבזכותם אני יכולה לעשות 1+1 ולחבר כלמיני דברים שבעבר היו לי משונים ומוזרים... סופשבוע אני נחה. קוראת הרבה (במידה ומצליחה להתרכז) ולפעמים מעבירה את השבת עם חברה טובה... זהו! שבת נהדרת לכם אנשים!! L.L.B

14/01/2005 | 16:11 | מאת: מתוסכלת

נעים להפגש אף במעון החמים הלזה...... ודי לחכימה ברמיזה. שבת שלום, שבת של אור ואהבה. המתוסכלת האלמותית.

14/01/2005 | 19:32 | מאת: אופיר

אפשר להמליץ לך על ספר? הורים מרעילים של ד"ר סוזן פאוורד? חולל שינוי אצל יותר מאשה אחת.... חברה טובה זה יופי. שיהיה סוף שבוע נעים ושיעבור הכול ממול...

14/01/2005 | 16:44 | מאת: פיה

שרשור מפתה... אני מלאה בעבודה. צריכה להכין תוכנית לשני קורסים (לא בטוח עדיין שאקבל אותם אבל אולי כן...), ופרזנטציה לכנס שנורא רוצה לנסוע אליו באביב... (הכלל החדש שקבעתי לעצמי הוא שמשקיעה זמן וכסף בדברים האלו רק אם גם מציגה וזה יכול לעלות על הרזומה... עוד לא כל כך בטוחה איך לממן אותו...) וגם להמשיך לעבוד על הפרוייקט הרגיל. הבנות לא אצלי בסוף השבוע, והשפעת בנסיגה אז מקווה שילך לי ושהחורים השחורים לא יסחבו אותי פנימה.....

14/01/2005 | 19:36 | מאת: אופיר

ואם השפעת בנסיגה כבר דבר חיובי אחד... שמחה לראות אותך כאן. מציצה מבין הדפים. בטוחה שתהיי מעולה. נשמעת לי אשה מרשימה.... דבר חיובי שלי הבן הקטן למד למחוא כפיים הערב... מחר אחותי וילדיה מגיעים לטייל במדבר ואחר כך לעשות ביחד על האש וסוף סוף השתלטתי על נתח בשר צוואר ענקי שקניתי במבצע בסופר שבוע שהוא מסתכל עלי ואני עליו ולא יודעים מה לעשות ומה יהיה בסופנו אז ככה נתחי בשר ברוטב סויה ויין פלוס אורז עם נתחוני בשר סגנון פילאף פלוס חמין ענקי שיספיק לכל הקיבוץ אז אם אתן בסביבה אתן באמת באמת מוזמנות להכנס ולטבול חתיכת חלה טריה ברוטב...

14/01/2005 | 19:51 | מאת: כתם לידה

משהו של כוח מנסה לחשוב על משהו ,קיבלתי משימה מהמנהלת שלי לא הישירה בעבודה לכתוב תמליל שיחה כדי שהיא תוכל להעביר את זה לכולם,האמת שקיבלתי את זה כבר לעשות לפני שבועים ובגלל השפעת (אולי זה תירוץ) לא עשיתי את זה עכשיו היא רוצה שאני אכין לה את זה עד יום ראשון הקרוב ואין לי מושג למה יש לי התנגדות להכין את זה זה בא ממקום שאני מוערכת ונחשבת אחת הטובות שם,ואני מרגדישה כאילו נחת עלי משימה בלתי אפשרית ואפילו קיבלתי תעודת הצטיינות,היום אני אנסה לעשות את זה ואצלי סוף שבוע זה קודם מנוחה מכל השבוע,אבל גם מחדד מאוד את הלבד ואת חוסר המשפחה הביולגית, וזאת שהיתה לי פעם, שבת של המון מחשבות ותהיות, מאחלת לכולם שבת חורפית חמימה ונעימה עם תנור וספל מהביל של מרק עוף עם שקדי מרק וספר טוב או סתם כזה להעביר את הסוף שבוע הזה.