אני מתקשה להחזיק מעמד

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/01/2005 | 07:49 | מאת: דמעה

מתקשה לשרוד, מתקשה לתפקד. הכל מסובך וקשה וכואב.

14/01/2005 | 14:14 | מאת: אופיר

שאת כרגע לא רואה... אולי נוכל לסייע לך למצוא אותה? ספרי לנו את סדר יומך למשל. האם יש בה לפחות אדם אהוב אחד? מעשה אחד שגורם לך הנאה? יישות אחת? חתול? פרח שפורח במיוחד עבורך? מנגינה מעודדת? האם את יכולה להכניס אותם אל חייך? להעשיר אותם בעוד משהו? מה במיוחד קשה לך? האם תוכלי לשים את הדגש? לעשות רשימה חלקית?

14/01/2005 | 15:55 | מאת: דמעה

לאופיר שלום ברור שיש נקודות אור. זה לא שאני לא רואה את היופי סביבי, זה רק שאוביקטיבית באמת מאוד קשה כרגע בכל המישורים, כלכלית, בריאותית, נפשית ועוד. הכל קורס בבת אחת, ואני נואשת כבר. אז כן יש מנגינות ויש פרחים אבל אי אפשר לקחת אותם לבנק ואי אפשר לקנות איתם אוכל לילדים ואי אפשר לקבל מהם חיבוק כשעצוב וגם אי אפשר לשען עליהם בזמן צרה. וכן קשה לי מאוד מאוד כרגע כי אני ללא כסף, מרגישה רע פיזית ונמצאת ללא תמיכה ממשית. אפילו המטפלת שלי נעלמה לה באופק:(((.

14/01/2005 | 16:20 | מאת: מתוסכלת

החזיקי מעמד, למעננו, אם לא למענך... שלך, אחותך לצרה. אך נחושה ונצורה... שבת שלום ומבורך... המתוסכלת