שיר פרי עטי ודמי.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/01/2005 | 00:49 | מאת: מתוסכלת

כל הזכויות שמורות לי ובלבד, וחל על השיר איסור חדר"ג. אסור לעשות בו שימוש כלשהוא: הן מסחרי והן אישי כל שכן, חל עליו צוו איסור פרסום, בכל המדיות הקיימות .(זולת המקום הלז, שראיתי לנכון לפרסמו) אין מנוס! בשוק: האנפלציה לויבראציה גאתה לעליית הטסטסטורון, בזדון הגתה וגהרת על שוקיי, שאינם נשקו לך עת השוק החשמלי לא יכל לך נהמת ככלב חוצות, לשת ממשולש ברמודה לא משת. גופי מסור, אנוס על פי הדיבור, אך נשמתי, ונפשי אינם- לך דממתי ודמתי לאנוסה בספרד קוממת וקייימת: " מתן בסתר" מתגופף המתאגרף בגופות כנווד וכל שנותר, לקרוא אותך לסדר: מורם מעם שבמו ידיו הפך ליורם. והיורה מורה כי הנך ממרה ואין בכוחו ליישר- עקמומיותך שבלב עורב, אורב ומסתאב חדל אישים ונשים: הוכחת חוסר גבריותך על ידי:"כוח הגברא" שאינו בר שליטתך- אין החומר נתון ביד היוצר, כי אם כחמור- בשליטת היצר. והמיטה נותרה סטורה ורק הסטירה אינה עומדת בסתירה. שלכם, המתוסכלת האלמותית.

14/01/2005 | 00:53 | מאת: כתם לידה

14/01/2005 | 00:55 | מאת: מתוסכלת

14/01/2005 | 00:58 | מאת: כתם לידה

14/01/2005 | 01:01 | מאת: מתוסכלת

ואני מאושרת שלפחות את היכולת הוורבאלית שנחנתי בה, הוא לא צלח לרמוס ולהרוס....