אני חדשה פה, מקוה למצוא את מקומי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/01/2005 | 00:06 | מאת: דמעה

14/01/2005 | 00:36 | מאת: כתם לידה

14/01/2005 | 00:45 | מאת: מתוסכלת

ברוכה הבאה... כאן חמים ונעים.... התכרבלי ובלי עמנו! מקווה כי דמעתך תהא רוויה וטבולה באושר, ששון, רינה וצהלה.... המתוסכלת האלמותית.

14/01/2005 | 13:54 | מאת: אופיר

יש דמעות של אושר. מאחלת לך הרבה מאלו.... אישית הייתי ילדה שבוכה המון. מתבגרת שלא בוכה. אשה צעירה שלא בוכה. רק כועסת. ועדיין נוקשות מסויימת מונעת ממני לבכות. בהריון עם הבן השלישי בכיתי מכל דבר קטע פיוטי בסרט ואני מכלה ערמות של טישיו וכל כך נהניתי כל כך משחרר הבכי. חשבתי שים של דמעות לא ייגמר אבל מסתבר שיש גם לבכי סוף. יותר גרוע לא לבכות...