מתנצלת

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

13/01/2005 | 11:20 | מאת: פיה

לא יכולה להיות כאן הרבה. עדיין חולה. מאוד עמוסה בתאריכי יעד למיניהם והנושאים שעולים כאן סוחפים מדי ודורשים אנרגיות שצריכות ללכת למקומות אחרים

13/01/2005 | 16:55 | מאת: מתוסכלת

אנו כאן למענך, על פי המקצב ההולם אותך........ אין צורך להתנצל..... מקסימום: להתקפל:-

14/01/2005 | 00:33 | מאת: כתם לידה

בריתמוס שלך,וזה בסדר גם להיות, או לא להיות .

14/01/2005 | 13:51 | מאת: אופיר

עדיין עמוסה בעבודה? עם הילדים? עם מה שעולה מבפנים? אם תרצי תתייעצי גם בגידול ילדים ובכל דבר כרצונך... קשה להיות אם חד הורית נפגעת תקיפה מינית מפרנסת יחידה אני בת לאם כזו זוכרת בעיקר את הצד השני. זוכרת שכשהחברות שלי נלחמו באבות שלהם שנכנסו ללחץ מהפריחה המינית שלהן אותי מסתכלת וחושבת בעצם...עדיף בלי אבא...