אמש התלוננתי על האנס שחשב שעשה מעשה קונדס

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

13/01/2005 | 02:24 | מאת: מתוסכלת

במשטרה! היזמות היתה מצדי, לא שתפתי אף גורם מהצד, לא עמיתים, לא מכרים, לא גורמים בכירים, לא מטפללים, ולא יועצים מוסמכים, משוררים או שרים! פשוט יצר החיים וההשרדות שלי הורה לי לפעול, לא לחדול, לא לקמול!!! לסגור מעגל! למצות עם התוקף את הדין, למנוע השנות מקרים אלו בעתיד, ולחזור לשלוט בחיי, בכל מה שהשגתי בעמל ויזע, בדם ואש ותמרות עשן! לא להשכיח את כוס מרורי על ידי טיפה מרה וגלולת אקמול! לנצח את הפחד המקנן והמקונן בי.., לבתקהימני את תחושת הכישלון והחידלון... ולא להעניק לאנס את תרועת הניצחון- שוב ושוב, במערכה הניטשה... הייתי בחקירה צולבת(ממש חשתי: בחקירה תחת אזהרה:-)וגבו ממני עדות על כל השתלשלות האונס, הנסיבות, אפקט גורם ההפתעה, האקט חסר הטאקט בפרוטרוט וכדומה... היה קשה לשחזר....היה איום ונורא להשתחרר, להתוודות, לספר........ אך כל האמצעים והמאמצים כשרים למטרה הנעלה... לחזור לחיים.. לא לסבול, לקמול.. לא לחדול! לא עוד!!! אנא עזרו לי בהמשך הדרך.....עוד נכונו לי ימים קשים בצל התלונה. רוצה להתחשל, ואת הפחד והבושה- לחסל! תושיטו לי יד כחודה של מחט! על מנת שאצא מן פחת השחת... ואושיט לכם יד כפתחו של עולם! המתוסכלת הבודדה.

13/01/2005 | 18:59 | מאת: אופיר

דעי שיכולת לבקש מתנדבת שתהיה איתך בחקירה ותתמוך בך רגשית ונפשית. לדעת שיש עוד מישהי שרואה אותך. את צרכייך. את רגשותייך. מאד מחזק.

13/01/2005 | 20:26 | מאת: מתוסכלת

על פי מה שהבנתי, ברגע שהתלוננתי הענקתי את הסמכות למשטרה, קרי למדינה לדון בענייני, לשפוט כראות עינהם את האנס הברנש. האם אוכל להיות מלווה בסיוע משפטי בכל התהליך המפרך, עד(ובתקווה) לקבלת כתב אישום נגדו? שוחחתי עם 1202 בצורה אנונימית, ובמחילה, התומכת הרתיעה אותי ביותר... ועל כן הודתי לה ונתקתי. אופיר מקסימה, אנא תסייע בעדי, אני מול שוקת שבורה. תפני אותי לגורמים המתאימים בבקשה... תודה.

14/01/2005 | 00:47 | מאת: כתם לידה

מאחלת לך חוזק למרות שזה מאוד קשה,ואני מציעה לך לקחת ליווי של מתנדבת כמו שאופיר אמרה,ממרכז סיוע שקרוב למקום מגורייך,כדי שלא תהיי לבד עם כל התחושות,שתלווה אותך פיזית ורגשית המון בהצלחהההההההההההההההההההההההההההההההההההה מושיטה לך יד וירטואלית

14/01/2005 | 00:50 | מאת: מתוסכלת

14/01/2005 | 00:53 | מאת: מתוסכלת

ולוואי והכתם לידה שהנו חלק אינטגראלי מהוויתך והיותך יהפוך לכתם חינני וחיוני... שייחד אותך מכל ברי האנוש! המתוסכלת הניצחית.