פוסט טראומה מורכבת - פגיעה מינית

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

20/08/2022 | 23:35 | מאת: ציפור שבורה

אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל, אבל אני מחפשת מטפלת עם נסיון בתחום של פוסט טראומה מורכבת . אני מחפשת משהי שתהיי מוכנה לטפל בי פרו בונו, יצרתי קשר עם המון מטפלות והמחירים הם בשמיים ועם יוקר המחייה כרגע אין באפשרותי לממן טיפול שאני זקוקה לו נואשות .

12/10/2022 | 22:12 | מאת: חטוליטוש

היי ציפור שבורה ישנם סניפים כמעט בכל עיר של נפגעות תקיפה ואונס לדעתי מה שיכול לעזןר לך זה לפנות לרופא/ה משפחה כדי לקבל הפניה ואולי גם לקבל ט.17 .. צריך לנסות חטולית

12/04/2023 | 12:14 | מאת: חן

מנסה לכוון איתך ביחד : באיזה איזור את מחפשת? והאם מתאים לך מישהי לפגישות זום מרחוק?