יודעת שאולי...........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/07/2022 | 00:20 | מאת: נדחפת

כבר אף אחת לא נכנסת לכאן.. וההודעה שלי תצוף לה.. לא יודעת, הרגשתי צורך לכתוב למקום הזה.. אליכן.. לא ארחיב כי איני יודעת אם יש מישהי אז... למי שקוראת.. שיהיה לילה טוב וקל..

12/07/2022 | 22:45 | מאת: חטוליטוש

הפסקתי להכנס מאותה סיבה שאף אחת לא נכנסת יותר לא משתפת יותר ונמאס לי להיות כאן לבד כל הזמן שמחה שבכל זאת נכנסת ומקווה ששוב תיכנסי ותראי את ההודעה שלי חטולית

19/07/2022 | 14:21 | מאת: נדחפת

היי חטולית שמחה שענית לי אני כאן נכנסת כל כמה זמן... (קצת מתקשה לכתוב אמנם, נראה..)

22/07/2022 | 17:09 | מאת: חטוליטוש

היי נד כל מה שאת יכולה לכתוב כאן המקום שלך את יודעת וגמני קצת מתקשה בכתיבה בתקופה האחרונה לא רק כאן אלה בכללי שבת מבורכת מתוקה חטולית

29/07/2022 | 11:15 | מאת: נדחפת

תודה לך ותודה שהגבת.. (לא מוצאת את המילים הנכונות עדיין....) רוצה לאחל לך שבת שלום ומבורכת

02/08/2022 | 05:28 | מאת: חטוליטוש

מתוקה אל תחפשי יותר מידי מה שעולה תכתבי ..... אני נכנסת כמעט כל יום אבל להיות.לבד זה שעמום אחד גדול חחבוק חטולית

10/08/2022 | 15:42 | מאת: נדחפת

.. . . . . חטולית יקרה תודה. ראיתי שגם מיכל כאן.. אז היי יקרה.. סליחה שלא מגיבה. מרגישה כל כך שקרנית . . . אשמה ושקרנית סליחה על הכובד.סליחה.