שומם כאן להחריד היייייייייייי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

15/10/2021 | 14:39 | מאת: חטוליטוש

מה קורה בנות איפה אתן ? שבת כבר בפתח אוטוטו... שבוע מתיש עבר ...וכבר עוד שבת בפתח מאחלת לכולן שבת מבורכת שבת מנוחה שבת נטולת טריגרים שבת שלום וברכה לכולן חטולית

15/10/2021 | 15:42 | מאת: נדחפת

היי חטולית כל כך שמחתי שכתבת... רציתי ולא יכלתי... אסור לדבר או שאי אפשר.ניתוק ו..לא יודעת. לא יודעת. שבת שלום יקרות❤

17/10/2021 | 00:25 | מאת: חטוליטוש

היי נד מתוקה שמחה שנכנסת טוב לראות אותך מצער שכך מאוד.... מקווה שכן תוכלי להכנס ולכתוב מה מונע ממך .. מחכה לך חטולית

17/10/2021 | 23:48 | מאת: תור

לחתוליטוש נד מיכלי אם את קוראת ולכל אחת ואחד מכם אני כרגע לא יכולה להיות כאן מסביות אישיות ללקחתי פסק זמן ונכנסתי רק לקצת מקווה שכולכן בסדר אתן בקו בריאות גם של גוף ושל נשמה חיבוק נעק מעודד ממני תור

19/10/2021 | 00:30 | מאת: מתמודדת

היייי נכנסת מידי פעם רואה ששקט, כנראה גם אני ממשיכה עם השקט ... שולחת חיבוק לך, לנד מקווה שהניתוק השתחרר.. ולתור שמסיבותייך את בוחרת בשקט, ולמיכל אם את מציצה... אוהבת שולחת מלא כוח מתמודדת

19/10/2021 | 13:19 | מאת: חטוליטוש

היי תור הכל בסדר רק מתי שנוח לך ומסתדר לך חיבוק אם מתאים לך חטולית

19/10/2021 | 14:56 | מאת: חטוליטוש

מתמודדת אהובה מבינה שקשה לך גם להכנס ולכתוב את חסרה לי מאוד כאן ולא זכרתי לענות לך על חג הסוכות בגלל הלחץ שהיה מסביב מה אומר לך יפתי הקטנה שלי נמצאת רחוק מאיתנו עם אמא שלה אצל הסבתא שלה ולא מסתדר להן כעת להיות איתי בקשר רק מתכתבת עם כלתי שלעיתים בכלל לא עונה לי והגעגועים מתגברים עוד מעט חנוכה והקטנה שלי תהיה בקיטנה בחופש כך שלא תגענה למרכז הארץ אלינו בכלל אני סובלת עם מיגרנות כבר כמעט 3 שבועות מחר יש לי תור לרופא משפחה לבדוק את מקור המיגרנות.. ובכללי פחות או יותר רגוע חוץ מהנפילה שלי לפני כמה ימים..נסעתי במונית שרות למרכז קניות והמונית היתה גבוהה מידי עבורי בכדי לרדת עם מקל ההליכה שלי הנהג נתן לי יד לרדת אך היה מרחק גדול מידי להגיע למדרכה הרחוקה ונפלתי על עמוד בטון כזה נמוך...נפגעתי בשתי הבירכים.. עדיין יש לי כאבים.. אז זהו בערך אם הפיברו שלי המיגרנות שלי והנפילה שלי אני מושלמת מקווה שתכנסי ותכתבי לי התגעגעתי נורא אני