אפתח הפעם בתשובה אליך תור

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/10/2021 | 17:28 | מאת: חטוליטוש

הכל כבר ירד למטה וקשה לי למצוא את הכתוב המון תודה לך תור את מחזקת אותי אך בשלב הזה אין לי כרגע על מה להילחם העורכת דין של הבן שלי מטפלת בהכל וביקשה ממני לא להתערב בתיק שהיא מנהלת מול הרשוית עדין מוקדם מידי ובאשר לכל השאר ..כן הקטנה שלי כבר נסעה חזרה עם כלתי אליהן הביתה שנת הלימודים החדשה החלה היא היתה חייבת להתיצב שם .. הביקור שלהן אצלי היה מוצלח וגם עם כולם בסוכה שלנו בחצר הבנין... מקווה שעוד יהיו ימי מפגש כאלה..ואוכל לראות את האחת היחידה והמיוחדת שלי לאחר מתן הגט המיוחל ימים יגידו ואני כאן אעדכן שתהיה לכולנו שנה טובה יותר חטולית

07/10/2021 | 12:19 | מאת: נדחפת

אולי כל עכבה לטובה.. אולי זה לבנתיים עד שיימצא הפתרון הנכון לטווח ארוך. שמחה שלפחות יכלתן להנות בחג יחד קראתי את הודעותיך בפורום המקביל, מה שלומך היום?❤

07/10/2021 | 17:08 | מאת: חטוליטוש

נד מתוקה שאת אמת שכל עכבה רק לטובה לכן תמיד נשארת עם התקווה שהדברים עדיין יסתדרו עם הזמן שימחת אותי שנכנסת גם לפורום המקביל גם העזת לכתוב שם משהו או שרק קוראת בנתים את יודעת ששם תגובות לא עולות מיד כמו כאן..אז רק סבלנות תודה לך מתוקה חטולית