גמר חתימה טובה...וסליחה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

13/09/2021 | 20:57 | מאת: מיכל...

יקרות, כרגע פחות מתאים לי להתעסק ב"פסיכולוגיה" לנתח, לחשוב... מחפשת חיים פשוטים. רגועים וכו' אז תודה על מקום להביע ולהתרם. כרגע קצת יוצאת מכאן. גמר חתימה טובה וסליחה אם פגעתי. איתכן. תמיד גם כשלא כאן.

13/09/2021 | 22:46 | מאת: חטוליטוש

מיכלי מאמי נראה לי שאצל כולנו מי פחות ומי יותר תקופת החגים טעונה ריגשית מאוד כנסי כשתוכלי את תמיד מתקבלת בברכה יקרה שלי חתימה טובה❤ לטובה לסבלנות וסובלנות לשנת לימודים פוריה לבריאות הגוף הדואב והנפש העיפה ולכל מה שחסר ❤🧡💛💚💙💜🤎🖤 שנה מבורכת יפתי חטולית

14/09/2021 | 07:52 | מאת: מיכל...

תודה חטולית.. קצת חופש מחיבוטי הנפש. כבד משהו..מתחשק לי להקליל. סליחה אם פגעתי. ותחזיקי מעמד!!! כולכן. חתימה טובה וחג שמח. שנה שמחה 🙏

15/09/2021 | 11:34 | מאת: מתמודדת

מצטרפת..... גמר חתימה טובה -

15/09/2021 | 14:19 | מאת: נדחפת

בנות יקרות, מצטרפת לאיחולים מיכלי .. מה שמרגיש לך טוב ונכון, אנחנו כאן תמיד גמר חתימה טובה ❤ וחטולית יקרה תודה ראיתי את תגובתך לשרשור שלי..