פגיעה מינית בילד קטן

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

08/09/2021 | 23:11 | מאת: חולות

הילד הקטן והמתוק שלי בן 4.5 עבר פגיעה מינית. זה שורט לי את הלב לכתוב את זה. זה כזה סוד שאי אפשר לספר כי אנחנו גרים בישוב קטןמואני לא רוצה שזה ירדוף אחריו כל החיים ויכתיב לו את מי שהוא. וזה שלו, אין לי זכות לספר משהו שלו זה לא שלי. אבל אני עוברת גיהנום כי אני רואה איך הוא עובר גיהנום, אני רואה איך הבית השקט הרגוע והחמים שלנו הופך למקום כועס. מילד מתוק מתרפק מחבק רגוע נינוח ואוהב הוא הפך לילד כועס מרביץ צורח מציק נהנה לראות שכואב לאחרים. אני אובדת עיצות. אנחנו בהמתנה לטיפול אבל הכל מתעכב בגלל החגים (המחורבנים) האלו למי יש כח לחגים כשהחיים עצמם קורחם ויש דברים דחופים יותר? אני מרגישה שגנבו לי את הילד ושמו במקומו ילד זר שאני צריכה ללמוד להכיר מחדש וזה שורט לי את הנשמה כי אני יודעת שבפנים זה עדייןנהילד הקטן והמתוק שלי אבל ביום אחד הכל התהפך. איך מתמודדים עם זה? איך עוזרים לו? איך שומרים על השפיות בבית ומחזירים אותו להיות מקום שנעים להיות בו? איך מסתכלים על הילד שלי בלי להרגיש את האבדן הנורא הזה??? איך מתחילים להפנים שזהו תם עידן התמימות? הוא רק בן 4.5? אני רוצה עוד קצת תמימות מתוקה עוד קצת התרפקויות וחיבוקים אני רוצה עוד קצת לילות ארוכים בלי שיתעורר שטוף זיעה מסיוטים. איך ממשיכים הלאה? איך קמים מהשבר הזה ומתחילים לעזור לו? אני כל כך שקועה בכאב באבדן שלי בדאגות שלי בצער שלי כי איו לי שום מושג איך לעזור לו. אין שום דבר שמכין אותך לרגע כזה. אשמח לתמיכה ולעיצה טובה . תודה

09/09/2021 | 07:50 | מאת: מיכל...

היי חולית, נעים מאוד. כואב וקשה לקרוא. מבינה את הרצון וצורך ההסתרה, פניה לגננת ולשירות הפסיכולוגי, לגן יש פסיכולוגית וזה לא דורש המתנה כלל. הן מחוייבות על שמירת סודיות!!! כך שאפשר לומר לגננת (להזכיר לה מחוייבות שמירת סודיות) פסיכולוגית הגן והשירות הזה ניתן בחינם ללא המתנה. פסיכו' הגן תבוא במידי ותתן לך ולילד כלים והדרכה. בינתיים הכלה של כל התנהגות מצד הילד עם גבולות יעזרו להתגבר.. ולהגיד לו במילים את מה שהוא אינו מסוגל...כמו : אני רואה שקשה לך ואתה כועס אולי תוכל לשתף על מה הכעס? מה עושים כשכועסים?(יש ספר כזה- מומלץ) הוא יציע אולי לבעוט בכדור, לתת בוקסים לכרית וכו. את יכולה להעתיק את ההודעה שכתבת פה לפורום פסיכולוגיה קלינית בדוקטורס. שם יש פסיכו' קליני בשם אודי שיתן מענה.. חיבוק והמון סבלנות וכוחות. איתך.

09/09/2021 | 07:54 | מאת: מיכל...

שכחתי לכתוב שבגיל הזה לעיתים אנחנו יותר כואבים וחרדים ומעבירים לילד, לידו השתדלי להקרין ביטחון. ברור לי שזה קשה אך הכרחי להזכיר לו שאת פה איתו! בשבילו ואוהבת אותו גם כשהוא כועס או שאת כועסת את עדיין אוהבת. לעיתים הילד פחות מבין את החומרה והמשמעות וזה קצת יותר קל מנער או מבוגר....מאמינה שעם טיפול נכון גם עבורך והסביבה שלו הוא יתגבר. בהצלחה ושנה קלה

09/09/2021 | 15:22 | מאת: חטוליטוש

מצטרפת לכל מה שמיכל א6מרת היא יודעת היטב על מה מדברת בהצלחה..מצטערת שאין לי מה להוסיף איתך בכאב על הבן שלך חיבוק אם מתאים חטולית

09/09/2021 | 15:49 | מאת: מיכל...

תודה חטולית , לצערי ממקרה שקרה בגני. ומנסיון... מקווה שתצליחו להתגבר על הקשיים העומדים בפניכם, בקשי הדרכה וטיפול גם עבורך - זה עובד יחד הורים וילד.