*כבר שנים שלא כאב כך*ט?

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

23/08/2021 | 10:44 | מאת: חטוליטוש

הראש שלי מתפוצץ מכאבים משבת בבוקר התחילה לי המיגרנה * לילות מסויטים * בחילות* לא מסוגלת לחשוב על כלום* גם ההקלדה כעת ממש כואבת לי בראש* *הוא בא אלי עם החיוך הזדוני שלו מנסה לנשק אותי על הפה בכוח..כמו תמיד..והידים שלו על כל הגוף שלי מלטפות..נוגעות..מחללות..והוא צוחק..את שלי..בעעעעע ואחריו מגיעים שאר הפוגעים לפי התור כל אחד רוצה לגעת לקחת ...דייייייייייי מספיק ..וזה לא מפסיק!! לא יודעת אם זה מהמיגרנה שתקפה אותי בכל הכוח או תוצאות של מה שיוצא ממני בטיפול... רק יודעת שרוצה שזה יפסיק לי את הלחץ בראש כן לקחתי כדורים ואמש גם השתמשתי בקנאביס כדי לנסות מעט שקט לישון! מה כבר ביקשתי ? שקט? לישון ? חטולית

23/08/2021 | 13:21 | מאת: מיכל...

חטולית יקרה.. כמה קשה וכואב. חיבוק שמתאים. פה..איתך.

25/08/2021 | 00:25 | מאת: נדחפת

קראתי את מילותייך.. כל כך מבינה אותך ❤ את מה שהטיפול מוציא ממך, את עירבול התחושות והכאב.. את העייפות, ההתשה וגם את הכאב הפיזי .. את הכמיהה לשקט ורגיעה, אם רק כדי לנוח.. לצבור כוח. מה שלומך היום? חיבוק אם מתאים

25/08/2021 | 18:15 | מאת: חטוליטוש

מהסוף להתחלה תמיד חיבוק מתאים יפתי וכן מותשת נפשית וגם משפיע גופנית כי מחסיר ממני שעות שינה היום יצאתי מהבית שהפכתי אותו בלי כוונה כמו לכלוב " פתוח " מפני שלא מרבה לצאת ..הלכתי עם בעלי לקניות חלק עבור הבית והשאר עבור אמי.. נתן לי מעט מרחב נשימה אז קצת יותר טוב עדיין עד אתמול הייתי עם מיגרנה וכך גם הלכתי לטיפול.. ומיכלי תודה שגם את כאן לא שכחתי אותך חיבוק חיבוק גם לך נד כל כך שמחתי כשקראתי אותך המילים עטפו כמו חיבוק חטולית