נמאס לי. טריגר.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

18/08/2021 | 02:54 | מאת: מתמודדת

קצת שיכורה כרגע. נמאס עליי החיים החרא האלו. צר לי שאיני מעודדת איני תומכת ואיני נתמכת פשוט חיים חרא אולי בא לי לסבול. אנשים מתמודדים יש יותר קשיים משלי. . מאמינה שכך. אבל אני עייפתי. עייפתי מידיי. לא יקרה כלום. אל תבהלו. רק רציתי לשתף ברגע של מיסטול לבד....כשהראש כמו כרוסלה........ לילה טוב

18/08/2021 | 11:57 | מאת: חטוליטוש

מתמודדת שלי כן לפעמים מרגישים שהחיים חרה ממש ככה.. בנפילות כאלה יש מי ששותה ...גמני לפעמים ואם לא אז לוקחת קנאביס או כדורים להרגעה ולישון רק כדי לא להרגיש! מבינה אותך אהובה רק מאוד מצטערת שכך כעת מרגיש לך מכירה מקרוב.. חבל שלא נכנסת לדבר את הכאב שלך במשך כל התקופה אולי היה מקל עליך מעט חיבוקי אני

18/08/2021 | 12:00 | מאת: מתמודדת

היי יקרה! צר לי על מה שרשמתי.. כן. היה תהום. זה מגיע לפעמים. הצפה. קמתי יותר טוב.. עשה טוב לשחרר מעט.. תודה לך!! כמו תמיד...

18/08/2021 | 12:50 | מאת: נדחפת

מתמודדת יקרה שלי, אני כאן וקוראת את שרשמת❤ אולי זה לא הרבה אבל .. מבינה אותך ומחבקת אם מתאים שמחה שהצלחת להתאושש.. ❤

18/08/2021 | 14:32 | מאת: מתמודדת

נד יקרה, זה המון בשבילי!! מקבלת בחום תודה יקרה.

18/08/2021 | 16:57 | מאת: חטוליטוש

שמחה שאת מתאוששת תמיד עדיף להיפטר מעודפים שמעיקים מאשר לסחוב אותם על הנשמה אני