רציתי לכתוב...........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

13/08/2021 | 14:20 | מאת: נדחפת

כמו עוגן כזה אבל אז ההתלבטויות על כל מילה (אז סליחה שפתחתי שרשור) אאחל לכן שבת שלום ❤ (להתחיל לדבר על זה... כמו לקרוע את העור לא יודעת להסביר בכלל לא מאמינה...לדבר הזה.לשטות. כשהגוף צורח לא מאמינה לו שקרנית) (רשמת אז למה ההקדמה הטיפשית) התבלבלתי עם עצמי.סליחה.

15/08/2021 | 07:55 | מאת: חטוליטוש

התחלת מצוין מתוקה הכל בסדר גם בהדרגה זה בסדר ואגב..מכירה את ההרגשה שאת מתארת..זה כואב ברמות שמילים לא מצליחות להביע.. לאט מתוקה הנה כמה מילים ואל תתנצלי שפתחת שירשור להפך זה מקל עלינו הלוואי שתמשיכי כך חיבוק חטולית

15/08/2021 | 10:29 | מאת: מיכל...

מצטרפת..מובנת ההרגשה, כולנו חווינו אותה כך או אחרת. מוזמנת

15/08/2021 | 14:26 | מאת: נדחפת

תודה בנות.. תודה על המילים זה המון עבורי❤ (לא טוב לי.. לא יודעת להסביר הגוף סחוט. לא מאמינה לכל זה. לא יודעת להוסיף כרגע)

16/08/2021 | 07:13 | מאת: חטוליטוש

נד... למה את לא מאמינה ? לכל זה ? מה הכוונה ? חטולית

18/08/2021 | 16:16 | מאת: נדחפת

היי חטולית, (לא יודעת כרגע מה לענות אני באיזשהו לופ שבא והולך.. צריכה להיות בשקט עם זה וחווה הרבה דברים מבלבלים ו.. מחכה לטיפול וזה קשה) תודה❤