לתור שכתבה למטה....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/07/2021 | 11:04 | מאת: מיכל...

היי...לא ממש הבנתי מי את.. אבל מוזמנת לשתף.

28/07/2021 | 14:18 | מאת: חטוליטוש

איפה זה כתוב לא ראיתי ....חטולית

28/07/2021 | 14:25 | מאת: חטוליטוש

היי תור עכשיו ראיתי את מה שכתבת לי למטה למטה קודם כל תודה על מה שכתבת וכן הבן שלי עושה בדיוק מה שהמלצת לו לעשות לפי הוראת העורכת דין שלו .... מצטערת לשמוע שעברת מסכת התעללות קשה לצערי ישנן המון נשים במערכות כאלה ... למה שלא תיכנסי ונכיר גם אותך יש מלא מקום כאן לכולן את מוזמנת להכנס ולשתף גם אותנו בואי אל פחד אנחנו כאן אחת למען השניה כמה שמתאפשר .. חטולית

04/08/2021 | 12:26 | מאת: תור

לפעמים השקט מסתיר את הכאב השמש זורחת אבל הלבד זועק ולא תמיד בא להושיט יד אבל אז ההרגשה היא יותר גרועה כיום לבד ו............

06/08/2021 | 14:51 | מאת: מיכל...

אנחנו מושיטות לך יד כדי שלא תרגישי לבד❤❤❤