היי בנות מה השקט הרועם הזה?

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

26/07/2021 | 21:06 | מאת: חטוליטוש

טוב אעדכן כאן גם במה שכתבתי שם אצל אודי... רק בקצרה כי היה די ארוך אז ככה : אם אני מתיחסת לכלתי המגרשת בטוב תמיד למרות כל הצרות שהאכילה אותי בארועים משפחתיים..ושמרתי על מקומה כמו על מקומו של כל אחד ממשפחתי האהובה... אני שומרת על ערוץ פתוח ומחוייך אליה כדי שכש..הם כבר לא יהיו ביחד אם ארצה לראות את הקטנה שלי לפחות אוכל לראות אותה למותר לציין שאני היחידה שנוהגת כלפיה כך כל האחרים לא רוצים בכלל לדעת ממנה בגלל ההתנהגות שלה האם אני נוהגת נכון או שאני טועה ואשמח אם תענו לי בכל הכנות מה דעתכן .. חטולית

28/07/2021 | 09:38 | מאת: מיכל...

היי יקירתי, גם אני כתבתי שם אלייך. עשי כראות עינייך, לדעתי אין ברירה ואת נוהגת נכון בהחלט!

28/07/2021 | 14:28 | מאת: חטוליטוש

תודה מכלי המצב ממש קשה אך תמיד יש תקוה שמשהו יסתדר ונוכל להמשיך הלאה אתמול הקטנה שלי ..מתוקה ואהובה שלי ראיתי אותה בווצאפ למשך 3 דקות לא היתה לה סבלנות אבל גם זה טוב זהו מחכה עכשיו לחדשות טובות ובשורות טובות הלאה חטולית.

29/07/2021 | 00:31 | מאת: נדחפת

❤ חטולית יקרה , תעשי מה שמרגיש לך טוב ונכון, לעכשיו ולהמשך סליחה שלא הגבתי הרבה אבל קראתי הכל ❤

29/07/2021 | 15:40 | מאת: חטוליטוש

היי נד תמיד שמחה לראות אותך כשאת יכולה להכנס מתמודדת מה איתך ? הכל בסדר ? חטולית

02/08/2021 | 00:48 | מאת: מתמודדת

חטולטול......... לא. אני לא בטוב. כלומר יומיום טוב. אבל ניתוק שמביא דברים לא טובים והתנהלותך לא נכונה ברגעי שקט. רוצה לצעוק. סליחה שכך התפרצתי. מאחלת לעצמי להתנער. מהר מהר. להפסיק להתנתק. להתחיל לקחת אחריות. אני מדברת עם הפסיכיאטרית והמטפלת... אבל לפעמים מרגישה לבד כל כך לבד. פורום כזה שוב נראה מאיים חשוף וגדול... לאט לאט אקח שליטה מחדש. זה כבר מתחיל לקרות. לצערי נאלצתי ליפול בשביל זה. להרגיש קרקע. כדי לקום. תודה לך. סליחה על שאינני כאן תכופות. גאה בך שאת עושה כל שביכולתה עבור הנכדה גם אם זה להיות בקשר טוב עם האם. זה צעד נבון לדעתי. בשורות טובות מתמודדת