שבוע טוב לכן יקרות.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

04/07/2021 | 00:50 | מאת: מתמודדת

כמו המצב בעולם כך אני... קורונה באה משום מקום נראה שנעלמה ופתאום חוזר גל. מפולת בניין במיאמי סופת בוץ ביפן גם אני בתהומות משלי שלא היו ולא חלמתי שיהיו באו טילטלו וכאילו נעלמו... אני מנסה להתכחש להם.. לחיות רגיל. לפעמים זה נראה רגיל באמת מרוב המצב הנוראי שהורגלתי בו... - הניתוק. כך שאני יכולה לכתוב ולומר את מה שמרגיש לי שזה בסדר לחלוטין כרגע. אבל המצב לא בסדר. איך יכול להיות בסדר וכרגע נפתח שוב הגיהינום???????? לא יודעת. אני בסדר. אין מה לדאוג כי כלום באמת לא קורה לי אבל גם הכל קורה.... מורכב להסביר.... איך אצלכן? מתמודדת

05/07/2021 | 13:25 | מאת: חטוליטוש

היי מתמודדת מבינה על מה את מדברת גמני לפעמים נופלת לתהומות שלא יודעת אייך לצאת משם כן מפחיד לגמרי.. כשמתרגלים שהכל קשה באמת מרגיש קשה ואני משתדלת לא לערב עצמי על אסונות שקורים בחול גם אם מזעזע וכן היה מזעזע..לא חסר לנו את שלנו.. ניתוק הוא בכלל נושא בפני עצמו..מי לא חווה ניתוקים? כן קשה אין ספק אני חווה ניתוקים גם בזמן שאני צופה הטלויזיה וחוצמזה..אתמול אחה"צ התאספו הילדים ונכדים שלי כולל אמי לחגוג לי יומהולדת היה כייף ומצברוח טוב באמת רק ישבתי עם הגב למאורר ומקווה שהכאב בגב לא יחזור ביום חמיש קיבלתי זריקה וגם ביום שישי ועד עכשיו תודה להשם שיחסית הכל בסדר חיבוקים לכל מי שקוראת חטולית

05/07/2021 | 20:39 | מאת: מתמודדת

היי יקירה!! כיף לשמוע שחגגו לך. ושהייתה אווירה טובה ומאוכלסת בכולם.. מקווה שהגב אכן לא נתפס המאוורר ושהזריקה תקל על הכאב. לגביי, מצבי רע! רע מאוד. מתמודדת

06/07/2021 | 13:42 | מאת: חטוליטוש

מתמודדה יקרה אני בנתים בסדר הרופא הגדיל לעשות ונתן לי עוד מדבקות נגד כאבים פנטה 100 מ"ג שמכילים מורפיום..כל שעה משחרר 10 מ"ג בנתים לא משתמשת בהם והלואי שיקח עוד המון זמן עד שאזדקק להם..זה המצב בבקשה ספרי לי מה קורה איתך למה מצבך כל כך קשה את יודעת שמוציאים החוצה אפילו על גבי הכתב מועיל אני התחלתי לנהל יומן רישום רק מלפני כמה ימים ועוזר לי מאוד חיבוק דובי עד אליך אהובה חטולית

07/07/2021 | 17:02 | מאת: מתמודדת

היי יקרה, רק אומר שאני גאה בך שאת בחוץ ונאבקת על כך ומתמודדת תוך כדי עם העליות והמורדות שבדרך הקשה הזו. אני כרגע לא בדיוק מתמודדת לצאת. עייפתי. אבל במקום "לנוח" מתנהלת בניתוק שהוא דיי פוגעני..... וזה בא בגלים... מניחה לפורום מעט כי מילים לא בדיוק יוצאות לי. גם לא שיתוף. תודה על היותך ואהבתי את חיבוק הדובי