מה קורה???? מתמודדת,נדנד ;) חטולית...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

29/06/2021 | 20:57 | מאת: מיכל...

אצלי סוף שנה..בטח גם אצלך מתמודדת?? או שלא?? המון בלאגן... אמורה לשמוח ובמקום זה עצובה עצובה מאודדדדדד...לא מרגישה את הטוב חודר. מרגישה שהכל חרטה! לא אוהבים ולא נעליים.. הכל בגלל מישהיא אחרת..עושים רעש במערכת..זה מה שקורה. רעש רעש רעש. אוףףףףף

30/06/2021 | 12:56 | מאת: מתמודדת

מיכלוש, כן גם כאן סוף שנה... סיכומים תגבורים החלו מחדש ועוד דברים כאלו. נשמע שאצלך כל השנה היה קושי ובסוף במקום להעריך את כואבת את המצב שאת כנראה רואה הפוך. או שלא מוערך כלפייך. זה כואב . למה לדעתך זה קורה? כי נכנסה מישהי חדשה שעושה רעש וצילצולים או שאת מידיי שותקת... או אולי שאותך מעריכים אף יותר רק בלי הדים גבוהים.. אלא מפה לאוזן? קשה לעבוד במקום שאת סוחבת הרבה בפנים. בטוחה שאת מדברת על כך ועושה דרך לשפר את המציאות הזו. יום טוב בינתיים. קחי נשימה! זה לא ישאר ככה....

30/06/2021 | 22:14 | מאת: מיכל...

היי..תודה מתמודדת. מאוד מאוד קשה..אבל אותי מעריכים מאוד בקול רם דווקא ואז זה יוצר בלאגן..לא משנה. שיהיה חופשה נעימה. ב"ה חופשש

02/07/2021 | 15:36 | מאת: נדחפת

אני קוראת אתכן תמיד וראיתי חטולית יקרה שהיה לך יום הולדת , אז אמנם זה באיחור אבל מאחלת לך המון מזל טוב, בריאות, אושר, שמחה, שתמשיכי להיות חזקה ובקרוב תרגישי הקלה אמיתית 🙏🙏❤ (קצת רוצה להתחבא.. לא נגיש לי כרגע מעבר.. לא יודעת..) שבת שלום יקרות