בין זריקה לזריקה....🤨🤔😳

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

24/06/2021 | 22:30 | מאת: חטוליטוש

כבר לא יודעת איפה לשים את עצמי מרוב כאבים שיש לי וזה לא רק מהפיברו זה משהו לא מוסבר .. קשה לי ממש לשבת בגלל הכאבים שמתחילים מעצם הזנב ועד לסוף עמוד השידרה עכשיו כל תזוזה בלתי זהירה שלי הכאבים בגב גורמים לי בכי כל שבוע מקבלת זריקה נגד כאבים ועוזר למעט זמן ממה שנאמר לי שצריך להשפיע אין לי כוח לכאבים האלו שלא מרפים והגוף מתחיל גם לכאוב מעודף שכיבה כי אני כבדת מישקל השבוע ביטלתי פגישה עם המטפל בגלל שהרגשתי לא טוב היו לי סימפטומים של חום ושיעול עם כאבי גרון שהתחילו לעבור רק אתמול מה נסגר איתי ? חטולית

25/06/2021 | 16:06 | מאת: נדחפת

חטולית, התגעגעתי אליכן... ולכן שמחה שכתבת למרות שאת סובלת.. והלוואי ותמצאי מעט הקלה מהכאבים יש משהו שיכול להקל .. חוץ מהזריקה... כרית חמה/ קרה?

25/06/2021 | 17:02 | מאת: מתמודדת

וואי חטוליתוש, כואב לקרוא אותך.. יכולה לשער איזה כאבים אלו. נורא שזה תוקף בכל הכוח ואין לזה מרפה... אגב, כמה שניסיתי על עצמי לקבל הבחנה על ערביי כולם עוד לא אומרים פיברו. פשוט מסתכם ב- "כלום. לא נמצא משהו" מצד אחד רוצה לומר לך שלפחות יש לדבר הזה שם ואפשרות להתקבל במרפאות כאב או זריקות... מנגד את טוענת שגם זה לא עוזר ממש. אז מה כן?! רק מראה לנו מהו הגוף.. מאחלת לך בריאות איתנה. נד, גם אני התגעגעתי. מה שלומך? שבת שלום

25/06/2021 | 18:34 | מאת: חטוליטוש

תודה בנות לצערי אין משהו חוץ מקנאביס רפואי שיכול להקל על הכאבים תודה שנכנסתן וכתבתן הולכת כעת חהתלבש לוקח זמן שבת מבורכת חטולית