מה אנחנו ? אין חלקי חילוף

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

08/06/2021 | 14:57 | מאת: חטוליטוש

טוב גיסתי כבר נמצאת בשיקום בבית הניתוח הצליח .שמו לה חלקי חילוף מתכתי שכחתי איך זה נקרא ומחר כבר תלך להוצאת תפרים אם הכל יהיה בסדר שלא יהיו קרישי דם!! ואחי מאושפז בבית חולים כבר יומים בגלל שהיו לו מים בריאות...הוא טופל בנושא אבל יש לו שוב בעיות עם קצב לב מה שמפחיד אותי נורא לא יודעת איזה סוג של טיפול יקבל ומתי ישוחרר הביתה זה גם לא כאלו שאני יכולה לקפוץ לבקר אותו כי הוא לא גר בארץ.. לא חסרים דברים על הראש רק זה היה חסר לי " ממש" חייבת לחזק את עצמי ולומר שהכל יהיה בסדר כבר לא נשארו לי כוחות לחרדות שלי עייפה מותשת חטולית

08/06/2021 | 15:46 | מאת: מיכל...

נשמע מתיש..אי אפשר להיות חרדתית בשביל כולם❤למרות שמובן הקושי... החלמה מהירה לכולם. שמרי על עצמך.

09/06/2021 | 10:46 | מאת: חטוליטוש

תודה מיכלי אבל מדובר באנשים הכי יקרים לי העולם גיסתי ואחי...מה לעשות ? כן אני תמיד בחרדות לא יודעת להתנהל אחרת מה גם שהם גרים בחול.. והבוקר קיבלתי עידכון שאחי משתחרר הביתה כך שזה מרגיע אותי היי אמורים לתת לו או מכת חשמל או לעשות לי היפוך שמזה פחדתי נורא בהיפוך מקבלים מכת חשמל שזה ממית את הבנאדם ומיד עוד מכת חשמל להחזיר אותו לחיים... ואם חלילה זה לא עובד ? מבינה ממה פחדתי יש לי רק אח אחד בחיים ומפחדת שיקרה לו משהו חס וחלילה עכשיו מששוחרר הבית נרגעתי מעט זו לא הפעם הראשונה שהיה אמור לקבל מכת חשמל כבר קיבל פעמים בעבר והוא קצת שמן עם בטן גדולה והלב..אמאלה..כל כך אוהבת אותו אז ברור שפוחדת עליו.. תודה מיכלי שאת כאן איתי חטולית..

09/06/2021 | 18:01 | מאת: מיכל...

יקירתי ברור שזה מלחיץ ובעיקר שהוא גר רחוק ואין לך שליטה או דרך להיות לצידו. היפוך מוכר לי אימי עברה לפני שנים...אימי חולת לב שנים רבות. ברור שמלחיץ, כדאי לטפל בחרדות בטיפול. שקצת ירגיע.

09/06/2021 | 23:59 | מאת: חטוליטוש

מיכלי מאמי כן מדברת על החרדות בטיפול והמטפל קשוב ומרגיע עד החרדה הבאה נמאסו עלי כל החרדות ואז המטפל מציע לעשות תרגילי נשימה מרגיעים אפילו עושים ביחד תרגילי נשימה ומשתדלת גם בבית אבל למען האמת לא ממש נזכרת אולי צריכה לשים לי תזכורת בפלפון ..? יש לך רעיונות מה כדאי לעשות ?? ליל מנוחה ותודה שאת כאן..ככה פחות לבד חטולית

10/06/2021 | 06:28 | מאת: מיכל...

יקירה, יש מדיטציות באינטרנט. תחפשי. זה עוזר להרגע. מצאי זמן פנוי וכשיש שקט מסביב. אני מעדיפה לפני השינה כי זה עוזר להרדם. בהצלחה❤🙏

10/06/2021 | 20:22 | מאת: חטוליטוש

מקבלת את ההצעה שלך אחפש ואנסה גם תודה נשמה אוהבת אותך חטטלית