לא יודעת מה לומר.....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

31/05/2021 | 08:54 | מאת: מתמודדת

אני איתכן בלב. מרגישה. רק רוצה להיות בתחושה. בלי מילים. בלי שיתופים מהם אני בורחת גם מעצמי. חיה בלי לגעת בכאב הזה שמורגש בקרקעית.. מנסה בכוח להמשיך ודוחפת אותו הצידה... ההתעלמות גמורה. לפרקים נפגשת בו בלי יכולת להדוף.. יודעת שהוא קיים ומנסה כל פעם לומר "אחר כך"... עייפתי.... רק רוצה לשתף בזה.. שתמיד.. גם בלי תגובתי מחבקת כל פעם שאני קוראת. כל פעם שאני משערת שאתן גם נכנסות כותבות או קוראות... מתמודדת

31/05/2021 | 11:23 | מאת: חטוליטוש

שבוע שלם שעבר עם כאבי גב בלתי פוסקים גם כעת עדיין לא נגמר וקשה לי לשבת ולכתוב ... גם העיניים שלי כאלו בקושי נפתחות אולי לא רוצות להחפתח מעייפות כרונית ..ממש קשה לי גם ימים של גרגרים בעינים ולא ברור מדוע אז כן קשה לי מאוד הכתיבה ביום שישי היו אצלי כמעט כולם..ארוחת ערב סתם רק כדי להתאסף הרי לא התאספנו מאז יום העצמאות אצל הבן שלי ליום ההולדת של אמי.. היה כייף כמו תמיד הכנתי תבשילים שהם אוהבים וגם פלפלים ממולאים..והנכדים שלי הפתיעו אותי ואמרו שהפלפלים שלי טעימים הכי מכולם ולשם שינוי אכלו ונהנו...איזה כייף שהכל נגמר! חוצמזה שהייתי נורא בלחץ כי גיסתי עברה ניתוח בירך הימנית החליפו לה את הכל ..ניתוח ממש קשה ועד שקיבלתי את הבשורה שהיא כבר עברה ויצאה להתאוששות הייתי בלחץ נפשי גדול..אני מאוד אוהבת אותה ותמיד דואגת לשלומה כעת היא בשיקום... עברתי שבת לא הכי נעימה שבעולם חוץ מערב שבת שהיו הילדים וההרגשה הזו עדיין מלווה אותי מקווה שיעבור כבר היי נד.. מקווה שאת בסדר מתוקה ועברת שבת טובה משלי מתמודדת אהובה הפחד מלהגיע ולגעת בתחתית מאוד ברורה ולפעמים מפחידה נורא מבינה אותך אבל...באיזשהו שלב תהי צריכה להיות שם ולדבר את הכאב מיכלי גם אצלי התקופה הזו כמוך קשה לי מאוד לשלוט באוכל..למרות שלא עליתי במשקל..אך מרגישה כבדה יותר ..ממש מעצבן עד כאן להיום מקווה להרגיש טוב יותר בהמשך שבוע מבורך לכולן חטולית

31/05/2021 | 16:58 | מאת: מיכל...

תודה על השיתוף.... התמודדויות יומיומיות, אתן אמיצות. מאמינה בכן❤ ימים לא פשוטים וחמים ממש...

01/06/2021 | 23:14 | מאת: נדחפת

חטולית יקרה, שמחתי לשמוע על שהתאספתם והכנת תבשילים טעימים, וגם הנכדים היו מרוצים... איזה כיף לשמוע! כאבי הגב זה לא פשוט.. נסי כמה שיכולה לעשוץ הפסקות ולהקל על עצמך, בנוגע לעיניים, אולי שווה לבדוק אצל רופא עיניים? אולי טיפות יקלו בעונה הזו( או מגבונים של דר. פישר למשל להקל) שמחה לשמוע שגיסתך עברה את הניתוח בשלום.. וכעת היא בשיקום. עם הזמן זה יהיה קל יותר עבורה , לאחר הניתוח הגוף זקוק לזמן.. מיכלי אהובה.. מבינה היטב את הקושי סביב האוכל , נסי כל פעם קצת.. בהדרגה.. להצליח לאזן ולהביא את עצמך לאכילה שטובה יותר עבורך ולהרגיש טוב יותר.. מתמודדת יקרה.. את כאן איתנו.. גם בשתיקה, שיש בה הרבה.. גם בלי מילים מבינה אותך... וגם אם תרצי קצת לכתוב.. בהדרגה.. אנחנו כאן תודה בנות שכתבתן לי.. ראיתי.. לא מצאתי ועודני את המילים אבל תודה כאן בשבילכן חיבוק.

02/06/2021 | 01:11 | מאת: חטוליטוש

הופתעתי לטובה ממך היום כתבת ממש היה כייף לקרא אותך וכתבת לכולן מקווה שעם הזמן יגיע גם שתכתבי על עצמך בזמנך הפנוי כשיתאים לך חטולית