הנה הגיעה הפסקת אש- מקווה חטולית שזה מרגיע אותך😍

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

21/05/2021 | 09:59 | מאת: מיכל...

בנות יקרות, מקווה שיצאתן מעט מהקיפאון? מהחוסר מילים.? מתמודדת? נד? ושאת חטולית נרגעת מעט? אני לא רגועה...מרגישה שהקרקע נשמטת. שאין במי לבטוח. שאנשים משקרים עליי זה קשה נורא!!! לא פייר שיש אנשים רעים...רק מקנאה??? למה? מרגישה חוסר אמון בעולם. חבל.. מנסה להחזיר את האמון באנשים...בבני אדם..אז מנסה בכתיבה בפורם..פה ואצל אודי...וכתבתי למטפלת..קבענו אבל עד הפגישה אשאר באוויר ובהרגשה...

21/05/2021 | 14:56 | מאת: חטוליטוש

כתבתי וברח נמחק אכתוב מחדש מיכלי נשמה❤תודה שאת דואגת לי באמת אתמול הייתי ערה עד 24.20 וחכיתי לראות אם יירו טילים לאזור גוש דן בכל זאת הלכתי למיטה לישון...עד הבוקר שהטלפון העיר אותי מתוך שינה טובה...קמתי כי היו לי עוד דברים שהייתי צריכה להכין לשבת..עם הגב הכואב שלי למרות 2 זריקות וולטרן שקיבלתי..שמתי מוזיקה שאני אוהבת והתחלתי לעבוד " במרץ" 🤔🤔 כל דבר לקח לי שעות עד שסיימתי אבל בסוף סיימתי..עדיין כאבי גב נוראיים כנראה שביום ראשון אזדקק לעוד זריקה ואת יקרה שלי .. כמה עצוב וקשה שוב להתמודד עם לשון הרע של אנשים שמקנאים בך .. נשמה לצערי נגד קינאה לא יודעת מה לומר לך אבל כאן יש לך ריצפה בטוחה שלא מזדעזעת כי מכירה אותך ויודעת כמה את ישרה ואמיתית !! תהי בטוחה שגם אצל אודי תהיה לך ריצפה יציבה כי העיצות שלו שוות יותר משלי וגם כשתפגשי עם המטפלת תראי שיש לך ריצפה יציבה לפעמים יש גל כזה של רןע שרק מעמיד אותנו בנסיון לראות עד כמה אנחנו מאמינו ובמי עלינו תמיד לבטוח..באחד והיחיד שאינו מאכזב לעולם..אבינו אל עליון מחבקת אותך ברכות אין סופית ואומרת לך מראש שלא חשוב מה יגידו אני מאמינה לך !! אוהבת אותך חטולית

21/05/2021 | 16:19 | מאת: מיכל...

היי חטולית יקרה, אני כל כך מבינה את ההרגשה. גם אני חיכיתי לטילים. מוזר. נרדמתי אתמול והתעוררתי בלילה פתאום חשבתי שיש אזעקה. בעלי אמר שאין וחלמתי.... ממש כואב לשמוע על הגב, חבל שלא עזר....וואו..ועוד לבשל עם כאב. את חייבת לנוח רק ככה יעבור... ולגביי..כן, אודי כתב להאמין באדם אחד ואז בשני..אז טוב שיש פורם ומטפלת, קשה להפריך שמועות..היום קצת נרגעתי עם מישהי שממש יודעת מי אני ומה ומאמינה בי. לא קל. נקווה לטוב. וכן מאמינה בבורא עולם. באנשים פחות ..:( שבת שלום יקרה. 😘🤗