עוד לילה עבר מלא טילים....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

16/05/2021 | 06:10 | מאת: חטוליטוש

והערב חג שבונות חג שמחת תורה הילדים היו אמורים להגיע לערב חג אך לאור המצב הקיים ביטלנו את הגעתם אלינו... עד עכשיו מאחר ובכל מקרה לא ישנתי התחלתי להכין להם אוכל" טייק אוואי" כמו בפסח יבואו יקחו ויסעו הביתה לאכול שם עוד משהו שמזכיר את הסגר האחרון... כן ממש חבל שכך ...אבל קורח המציאות חזק יותר מהכל ואצל 2 מהבנים שלי יש חדרים אטומים כל שאצלם בטוח יותר מאשר שנרוץ 20 איש לחדר המדרגות .. עוד מעט כנראה אלך לנוח מעט וכן כשושמעים מה קורה בכל דרום הארץ הלב נחמץ מכאב .. אמא שלי תשאר אצלי כנראה למשך כמה ימים עד שהכל ירגע מפני שהיא נכנסה לפחד מהאזעקות וישנה הלילה עם אורות דולקים מה שבדרך כלל מפריע לה לישון... אני מרגישה שהיא בחרדה וכואב לי עליה למרות שהרגלים שלי גם רועדות אך לא מראה לה שזה משפיע עלי.. שיהיה חג שמח לכולנו.. ונד..גמני רוב הזמן קפואה ורק בזכות שהייתי צריכה לקום להכין אוכל ...כנראה משהו מעט הפשיר בי ..עד הפעם הבאה כנראה. יום חג שמח לכולן חטולית

16/05/2021 | 07:59 | מאת: מיכל...

היי יקרה, להיות פעילים זה חשוב מאוד! ועוזר לחרדה. גם אני בישלתי בלילה, בשביל מה לישון אם במילא נקום למקום מוגן? אחר כך נרגע ב"ה אז הלכתי לישון. נקווה לטוב בע"ה. הוריי מקבלים הרבה יותר טילים מאיתנו...אחותי דואגת להם..וטוב שכך. שיהיה חג שמח לכולכן.