היי כולן.... ..... .

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

07/05/2021 | 07:24 | מאת: מיכל...

קפצתי לרגע. ד"ש. הכל סוער אצלי בזמן האחרון..מאתגר. לא קל. יש מטפלת בשביל זה. העזרו במטפלים ❤ הם בהחלט רוצים לעזור. מקווה שאתן בטוב. אתן חזקות ויש לכן הרבה כח. מאמינה בכן.

07/05/2021 | 08:15 | מאת: מתמודדת

מיכלוש כיף לראותך ולקבל ד"ש שמחה שיש איתך מישהו לשאת איתה את האתגרים ולעשות סדר... תודה על הקשבתך לשתיקתי.. אכן. שיש מטפל מבין ומכיל זה בונוס ענק!!! שבת שלום

07/05/2021 | 15:21 | מאת: נדחפת

התגעגענו.. תמיד יש לך מקום כאן סליחה על המעט שכותבת.

08/05/2021 | 23:27 | מאת: חטוליטוש

היי מיכלי כמה שמחה לראות אותך כאן אפילו רק למסור דש חסרה כאן מאוד השקט כאן צועק לשמים חיבוק מתוקה שלי חטולית