היי חטולית ונד יקרות

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

02/05/2021 | 21:47 | מאת: מתמודדת

אני כאן קוראת ובקושי יכולה לכתוב.. רק תדעי חטולית, אתן לא לבד. שמחתי על הנס עם בנך. ונד, כתבתי מזמן גם למטה.. תודה. שמחה שאת יותר טוב אחרי הטיפול... מתמודדת

03/05/2021 | 13:05 | מאת: חטוליטוש

נשמה מצטערת נורא שקשה לך לכתוב בטח עוברים עליך כם ימים לא קלים ... תודה שנכנסת להודעה הזו וכן את חסרה נוראאא גם מיכלי כבר לא נכנסת ... מחבקת אותך ברכות אהובה ומאחלת גם לך ימים יותר קלים חטולית

03/05/2021 | 14:37 | מאת: מתמודדת

תודה יקרה!!! תודה על חיבוקך. שולחת בחזרה!!

03/05/2021 | 15:27 | מאת: נדחפת

היי מתמודדת יקרה, שמחה שנכנסת והצלחת לכתוב כאן בכל זאת, על אף שקשה.. וחטולית, אנחנו כאן את לא לבד..❤

03/05/2021 | 23:34 | מאת: חטוליטוש

תודה נד חומד לפעמים מרגיש לי כל כך ריק כשאף אחת לא נכנסת שבא לי כזה דיכאון על כל הכאבים שכבר יש לי..מה שלא מוסיף בכלל .. הגב התחתון שלי תפוס כבר כמה ימים ובנוסף הבוקר כשהתפללתי רעדו לי הרגלים עוד רגע הייתי קורסת לרצפה..נבהלתי כי מעולם לא היתה לי הרגשה כזו.. ובגלל זה גם דחיתי השבוע את הטיפול.... טוב יהיה שבוע קצת יותר קשה אבל זה מה יש מקווה לישון הלילה כי אמש ישנתי.. תודה נד שאת כאן ותודה גם למתמודדת שנכנסה ליל מנוחה חטולית